Как да станем собственици на модерен, добре организиран и функционален дом

Обзавеждане и Интериор

Някои тенденции при интериора все още пристъпват плахо, а други са се наложили категорично през последната година-две. Днес могат да се открият какви ли не решения – умни, функционални, нестандартни интеграции, интересни цветови конфигурации, творчески превъплъщения и какво ли още не. Стига да сме отворени за иновациите при жилищното обзавеждане, можем да постигнем бележити резултати с помещения като спалнята, кухнята и онези малки зони в жилището като мястото за четене на книги и др. Обърнете внимание на страхотните столове и маси за кухня в магазин Мебели 1 и открийте своя начин да превърнете тази стая от обикновено помещение за готвене и хранене в комфортен кът за цялото семейство.

Какво ни подсказва модата

Интериор, Вила, Living, Лукс, Хотел, Луксозен
трапезария

Модата и винаги там, където се очаква да бъде – у дома, на работното ни място, из улиците на града… Не можем да се скрием от нея, защото тя ежеминутно ни напомня за присъствието си, поднасяйки ни поредната порция открития и новости в областта на жилищното обзавеждане и стиловете на обличане. Модните открития ни вдъхновяват и осеняват с интересни идеи, за които никога не бихме се сетили. Домашното обзавеждане би могло да бъде наистина вълнуващо преживяване с интригуващ край, от който всички да са доволни. Изберете столове и маси за кухня със следната визия:

  • Мат завършек;
  • Комбинации от два и повече цвята;
  • Мебели в бяло – винаги на мода, винаги с класическа красота;
  • Винтидж обзавеждане – този стил така и не отстъпва от модните подиуми. Той е атрактивен и силно предпочитан, а това го прави и пръв избор сред потребителите;
  • Кухненски остров – ако разполагате с просторно помещение, това е Вашето решение.

Пред Вас има толкова много възможности, че е невъзможно да не откриете идеалното за Вас решение. В Мебели 1 са събрани страхотни интериорни решения, които ще направят ежедневието Ви много по-приятно и пълноценно. Възползвайте се от тях и още днес поръчайте нови столове и маси за кухнята.