матрак

Еднолицевият матрак – комфортен и подходящ за всеки

Обзавеждане и Интериор

За да се чувстваме отпочинали от значение е на какъв матрак спим. Точно заради това, не може да направим компромис, когато избираме такъв продукт. Като видове те се делят на еднолицеви и двулицеви, кой от тях ще предпочетете зависи от типа на леглото, което сте купили и от вашите лични предпочитания. Днес ще поговорим по-подробно за еднолицевите матраци, предлагани от https://www.venus.bg/ и предимствата с които те разполагат.

Какво е най-важното, което трябва да знаете за този тип артикули venus

Характерното за тях е, че имат вградена рамка от масив( най-често иглолистна дървесина) и дъно от фазер(шперплат), като по този начин отпада нуждата от купуването на подматрачна рамка за поставянето им в леглото. За по-голям комфорт, производителите предлагат еднолицеви матраци venus, в които е вградена подматрачна рамка с ламели, а не рамка от масив с дъно от фазер, трябва да се има предвид, че при еднолицевите матраци няма възможност за обръщане и ползването им от обратната страна. Относно материалите за производство, може да ги разделим условно на пружинни и не пружини. При видовете пружинни матраци venus, се добавят различни по състав слоеве над тях – кокосови вложки, мемори пяна, пенополиуретанова пяна и др., с цел да създадат различно усещане при сън – от мекота до твърдост.

Еднолицев матрак

Еднолицев модел Прима от venus:

  • Хибридно ядро от пружинен пакет „Бонел“ и високоеластична пяна, които ще Ви гарантира един спокоен и пълноценен сън на една достъпна цена;
  • Той е с отворена структура, гарантираща прохладни летни нощи;
  • За допълнително удобство е включена и дървена рамка, която ляга в отвора на леглото и не е нужно допълнително да закупувате подматрачна рамка;
  • Моделът е обвит  във висококачествен текстилен калъф с антибактериални свойства.

Това е вещ от която основно зависи вашата качествена почивка и здраве не пренебрегвайте задачата да изберете най-доброто. Възползвайте се от честите отстъпки и промоции в онлайн магазина.