холна маса

Какво трябва да притежава идеалната холна масичка

Обзавеждане и Интериор

Да имаме една наистина уютна обстановка в дневната е важно, понеже в тази стая най-вече си почиваме и релаксираме след напрегнатия ден. Мебелите, които сме подбрали до голяма степен зависят от личния ни вкус и това как смятаме да ги използваме. Тук наред с обемните – секция и диван е редно да сложим и подходяща холна маса. В момента има огромно разнообразие от модели, които може да разгледате много лесно и бързо онлайн https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Не купувайте само защото нещо ви е харесало визуално, а помислете внимателно и проучете различните характеристики на артикула.

Как да изберем модерна холна масичка

Трябва да се замислим колко важна е тази мебел за уюта и удобството на всички у дома. На външен вид това е малък артикул, но наситен с много очаквания. Холната масичка трябва да бъде стилна и елегантна, да подхожда на останалото обзавеждане и в същото време да може да се използва, за да поставяме върху плота ѝ различни неща. Сигурно ви се иска да купите някакъв съвременен модел, който да промени обстановката и да я направи по-красива. Предлагаме ви атрактивните помощни холни мебели, които в последно време изненадват с богато разнообразие от дизайни и вариации. Комплектите са състоят от два или три елемента, които се прибират един под друг. Много са практични и мобилни, лесно могат да сменят мястото си и се съчетават с всякакъв вид мека мебел. Онлайн магазин Venus.bg предлага да разгледате подробно един такъв модел. Помощни маси 3 бр. Hilal – черен мрамор/орех:

помощни маси

  • „Hilal“ е комплект декоративни помощни елементи;
  • Три броя подходящи за обзавеждането на всекидневната или хола;
  • Изработени са със стабилни крака от бук и плот МДФ;
  • Плотът е в цвят черен мрамор, а краката в цвят орех.

Красива и комбинативна мебел, способна да промени интериора мигновено и да ви предложи много удобство и комфорт.

Артикул от какви материали може да намерите в каталога

При всяка една мебел която купуваме е важно как е изработена и дали ще ни предостави необходимата здравина и устойчивост. Мебелното производство вече е на много високо ниво и сами ще забележите, че артикулите се правят в комбинация от различни материали, за да предоставят най-доброто на клиентите. За да имате стабилна холна масичка трябва основата която поддържа плота- независимо дали е нещо по-различно и раздвижено или крачета, да е достатъчно здрава. Голяма част от моделите са направени с основа от метал или естествена дървесина. При плотовете се срещат MDF, ПДЧ или закалено стъкло, които са перфектен избор когато желаете нещо декоративно и елегантно.