спалня

Кое прави една спалня модерна и удобна

Обзавеждане и Интериор

Във всяко жилище има отделена стая, която е лично пространство за всеки от нас. Там си почиваме и спим, преобличаме се и прекарваме време с любимия човек. Обзавеждането в спалнята, трябва да бъде много комфортно и добре планирано. Различните модели легла 169/190 които ще откриете в мебелен магазин venus ви помагат да се чувствате  удобно и да откриете нестандартен размер артикул, който да отговаря на вашите очаквания. Дизайнерите са направили всичко възможно да снабдят мебелите с различни функционалности, които ще ви бъдат от полза в ежедневието.

Как да изберете леглото 169/190 за стилна спалня

Леглото е необходимо да бъде красиво, удобно и да съответства на избраният от вас дизайн. Правилно трябва да определите и размерите на спалнята 169/190, защото това е ключов фактор, отговарящ за комфорта. В онлайн магазин venus имате възможност да разгледате различни размери легла. Дали ще предпочетете стандартна мебел или нещо по-интересно – тапицирано или метално, няма значение, стига то да подхожда на обстановката която желаете. Голяма част от моделите имат или вградени чекмеджета или механизъм за повдигане на матрака. Възползвайте се от тези преимущества, защото местата за съхранение винаги са от значение.

Тапицирана спалня

Кои са ключовите елементи за една модерна и удобна спалня venus:

  • Легло 169/190 – правилна големина съответстваща на вашата стая. Дизайнът може да бъде какъвто вие пожелаете – каталогът на venus ви очаква;
  • Гардероб – моделите с плавно затварящи се врати – изключително елегантни и достатъчно големи да поберат дрехите ви;
  • Нощни шкафчета – върху тях може да сложите чаша с вода, книгата си очила, телефон и всяка друга дребна вещ, която ви трябва. Тя ще бъде на една ръка разстояние.

Ако разгледате внимателно всичко в раздела за спалня на магазин venus, много лесно ще обзаведете перфектната стая за почивка. Специфичният размер на леглото 169/190 може да бъде поръчан на консултантите допълнително. Това е начина да останете напълно доволни от избраните мебели.