комплект

Любимото място – спалнята

Обзавеждане и Интериор

Спалнята е мястото, на което се нуждаем от комфорт и удобство, за да се насладим на пълноценна почивка. В същото време търсим красивия дизайн, който бихме открили на спални комплекти https://www.venus.bg/спални/спални-комплекти. В зависимост от своите компоненти, дадения спален комплект внася стил в дома ви.

Ако може да се спрете на многофункционални мебели, би било добре, така ще си подсигурите още място. Например, леглото да е снабдено с повдигащ механизъм или да има шкафчета.

Спален комплект

Изборът на цвят е в основата на промяната

Цветовете на стените и съответно на спалният комплект, определят цялата визия на помещението. Преливането на нюанси, като бежово и шоколадово- кафяво е едно добро предложение.

Както знаете правилното оразмеряване на стаята е много важно:

  • Дори да обичате големите легла, не прекалявайте, ако мястото ви е ограничено. Голямото легло ще остави по малко пространство и стаята би изглеждала малка;
  • Не залагайте на много мебели. Дори да искате спалният ви комплект да има скрин, тоалетка и други шкафчета не претрупвайте помещението;
  • Използвайте съвременните технологии да  изготвите идеен проект. По този начин от начало, може да прецените от какво точно ще имате нужда.

Може да заложите на спален комплект от venus с тапицирано легло. Мебелите с нестандартни форми също са предпочитани, за модерна визия на жилището. Позицията на леглото в пространството е от голямо значение. Като основен елемент, то може да бъде поставено, както в средата на стаята, така и до прозореца или залепено до стената за спестяване на място.

Спалният комплект, ще ви помогне да се сдобиете с всичко нужно, за да се чувствате удобно и уютно. Раклата пред леглото и нощните шкафчета са малка част от детайлите, които ще направят стаята ви максимално комфортна.

Модерната спалня е комбинация от различни фактори – подходящите спални комплекти, дизайна на стените и осветлението. Да не забравяме и елегантната подова настилка и декоративните елементи.