мезотерапия

Мирабел – терапии с висока ефективност в борбата с бръчките

Полезни Публикации

Младостта се превръща във фикс идея за жените, които осъзнават, че първите бръчки започват ясно да си личат по лицето им. Използването на скъпа козметика и посещаването на ВИП козметични салони са само част от действията, които навярно предприемате и вие. До колко обаче има ефект от инвестираните средства и успявате ли да повишите самочувствието си така както желаете? Днес медицината и козметичната индустрия се оказва, че имат много общи допирни точки, които осигуряват на пациентите си не само здраве, но и се грижат за ефективното спиране на процесите на стареене. Точно днес ще представим на вниманието ви една от модерните клиники по естетична дерматология Мирабел Бургас, които предлагат супер ефективни, безопасни и безболезнени терапии за подмладяване.

Ботокс – ефективност при подмладяване

Можем да кажем, че ботокс терапиите са сред най-популярните подмладяващи методики, които се предлагат в дерматологичните естетични центрове за здраве и красота. Факт е, че не са малко козметиците в Бургас, които също могат да ви предложат такъв вид услуга, но има едно НО! До колко ще бъдете спокойни и сигурни, че няма да бъдат допуснати грешки, които да превърнат търсения ефект в дефект? Именно затова лекарите дерматолози съветват да бъдете особено внимателни при инжектиране на този невротоксичен протеин, който може да ви създаде доста проблеми. На ботокс Бургас – https://www.dermamirabel.com можете да прочете повече за ботулиновия токсин както това какви са ползите от това манипулацията да бъде извършена в професионална среда от квалифициран дерматолог.

ботокс

Интереса на дамите към този вид естетична интервенция се фокусира върху това, че може да бъде приложена при различни участъци като:

 • Бръчки по челото;
 • Увисване на кожата около брадичката и очите;
 • При мимически бръчки;
 • При бръчки около очите и други.

Освен това ботокс има не само козметичен и естетичен ефект, а също така е ефективен при заболявания като мигрена, бруксизъм и други. От Мирабел Буркас съветват своите пациенти с подобни проблеми да бъдат особено взискателни и отговорни не само към своята красота, но и здраве.

По-добра ли е мезотерапията като средство за подмладяване

Ботолиновия токсин е ефективен и е със срок на продължителност до около 6 месеца, след което е необходимо отново да се подложите на процедура. Оказва се, че не малък е процента на пациентите на лекарите дерматолози от Мирабел, които предпочитат мезотерапия Бургас. Това също е инжекционна терапия, но субстанцията, която се използва за подмладяване цели не само придаане на плътност и премахване на бръчките, а естествено стимулиране на клетките за образуване на колагенови влакна. А това реално прави процедурата доста по-безопасна и безобидна, тъй като с помощта на инжектираните вещества, които съдържат подхранващи микроелементи и витамини осигурявате на кожата си тонизиране и подобряване на структурата.

Иглената мезотерапия, която се предлага като услуга за подмладяване и разкрасяване от Мирабел Бургас може да се приложи в различни зони на тялото. Подобренията, които са ефект от инжектирането на подхранващите вещества са:

 • Лечение на косопад (алопеция);
 • Сгъстяване на косата и стимулиран на растежа;
 • За детоксикация на организма;
 • Срещу кожни раздразнения, възпаление и акне;
 • При тъмни кръгове около очите;
 • При лечение на целулит и стрии;
 • Намаляване на мазнините в уязвимите и склонни на натрупване на подкожни тлъстини зони;
 • За хидратация при суха кожа;
 • За повдигане на контура на лицето;
 • При бръчки и други.

Терапията наистина дава много добри ефекти, тъй като е широкоспектърен метод не само за лечение, но и разкрасяване. Многопрофилно и широкоспектърно е приложението на иглената мезотерапия, защото е подходяща за лица в различни възрасти, безопасна е и е напълно безболезнена. С клиника по естетична дерматология Мирабел в Бургас можете да се възползвате от най-новите услуги, с които да върнете доброто си самочувствие.