работен стол

Офис столът и неговата ключова роля в работния ни ден

Обзавеждане и Интериор

Без притеснение може да твърдим, че има една вещ, която изпълнява важна роля в работното ни ежедневие. Това е офис столът, върху който прекарваме дълги часове. Голяма част от хората имат професия която предполага употребата точно на такъв артикул. Той се среща и в домовете ни, защото е най-удобен, когато използваме компютъра. Мебели Венус ви дават прекрасната възможност да разгледате модерни и изключително качествено изработени модели, които биха допълнили перфектно ежедневието ви.

Главните преимущества на офис стола от Венус

Хората които прекарват много време в седнало положение пред компютъра е добре да притежават вариант, който покрива всички ергономични характеристики. Моделите в магазин Венус съчетават в себе си удобството, функционалността и разбира се приемливата цена. Меката и приятна на допир дамаска е предимно текстилна, а това създава приятно усещане у клиента. Откриват се и модели тапицирани еко кожа, които също са харесвани от хората. За разлика от луксозните директорски модели, работният разполага с основни функции за промяна на положението – като височина, наклон и регулиране на подлакътниците. Това, че един продукт не е на много висока цена не означава, че няма да ви предложи необходимия комфорт и спокойствие по време на работа. Луксозните офис столове са на такава цена, защото имат и представителна роля, което е напълно нормално.

Работен офис стол

Работен офис стол Carmen 7041 с мрежа и подлакътници – препоръчан от магазин Венус:

  • Изработен със стабилна база от полипропилен и комфортни подлакътници;
  • За неговата седалка е използвана висококачествена дамаска, облегалка с мрежа;
  • Оборудван с газов амортисьор за регулиране на височината и регулируем люлеещ механизъм;
  • Максимално натоварване 100 кг.

Проучете подробно различните възможности на тези продукти. Инвестирайте в такъв, който ще подобри качеството ви на работа и ежедневието ви ще стане приятно и комфортно. Моделите в мебелен магазин Венус са направени от качествени материали, а това е предпоставка за надеждност и здравина на офис стола.