мъжка козметика

По какво мъжката козметика се отличава от дамската

Полезни Публикации

Само един бърз поглед на ползваната козметика от една двойка показва, че дамата е заела много голямо пространство за да подреди разкрасяващите си оръжия върху тоалетката. А какво остава за него? Не си мислете, че щом използват по-малко козметични средства мъжете не са суетни и не държат на външния си вид. Това, че не се гримират не означава, че те не полагат грижа за своята кожа, така че днес ще ви разкрием някой от тайните и съдържанието на мъжкия несесер, в който той прибира своята козметика.

Разликите в броя на козметичните продукти

Ето я първата основна разлика, с която дамите печелят приза за почитатели на твърдението – колкото повече… толкова повече. е, мъжете не ползват кой знае какъв брой козметични продукти дори някои си признават, че сред личните им продукти са крема за след бръснене и дезодоранта против изпотяване.

Това, че не си купуват толкова много козметика обаче не би следвало да говори за ниски хигиенни навици. Не са малко мъжете, които споделят, че с охота използват дамски измиващи продукти, тъй като те правят кожата им много мека и нежна. Всъщност ако трябва да обобщим някои факти по отношение на мъжката козметика то имайте предвид, че тя е тази, която не могат да ползват от шкафчето на своите половинка, а именно:

  • Крем или пяна за бръснене;
  • Автършейф или лосион за след бръснене;
  • Шампоан;
  • Парфюм.

Всичко останало го намират… сещате се къде, така че какъв е смисъла и мъжете да щурмуват козметичните магазини за да си набавят крем за ръце, лосион за тяло, нежен сапун с неутрално Ph и други.

Подарете му нещо специално

маркова козметика

Имайте предвид, че мъжката кожа, коса и нокти са доста по-различни като характеристика от тази на дамите. това предполага и използването на специална козметика, която е подходяща за мъже. Ако искате да се отървете от това любимия ви мъж да използва крема ви за лице, защото е уникално нежен и прави кожата му съвършена му подарете такъв, който наистина е предназначен за неговите нужди.

Мъжката кожа е една идея по-груба и по-дебела. Хормоните при мъжете спомагат за това тяхната кожа да бъде доста по-мазна от тази на дамите. така че в случая един овлажняващ крем от дамската тоалетка не би бил приемлив вариант за ползване от мъж. Направете му специална изненада и му поднесете продукт, който наистина е предназначен за неговата кожа:

  • С гелообразна текстура;
  • С матиращ ефект;
  • За чувствителна кожа;
  • За по-груба кожа и т.нат.

И мъжете имат нужда от внимание и ползване на добра козметика. Изненадайте ги с висококачествени продукти от parfium.bg.