секция

Секцията в образа на любимото място за телевизора в дневната

Обзавеждане и Интериор

Има неща в дома ни, които някак придобиват задължителен характер и когато сме поставени пред избора им то наистина сме склонни да подходим доста инстинктивно. Искате нов телевизор, но онова, което ви притеснява е как и къде ще бъде позициониран. Тенденциите телевизора да бъде поставен върху ТВ шкаф са отживелица, тъй като днес модерните мултимедийни решения се монтират доста лесно на стена. Но дали интериора ще има онзи завършен вид, който да е комфортен за окото? Разбира се, че една от мебелите, която „върви“ и подхожда на новия ви плазмен телевизор е именно секцията.

Синхрон в дневната

Избора измежду моделите секции за дневна, които се предлагат в търговската мрежа е съсредоточено върху индивидуалните ни изисквания. В основата на решението за един или друг модел стои факта, че се търси партньорство на секцията с телевизора. Независимо от това, че в повечето случаи техниката е монтирана директно на стената то нуждата от секция идва като основен балансьор на геометрията в тази зона на дневната. Именно баланса между детайлите е в основата на това дали да изберем малка, по-голяма, ъглова, с гланцирани повърхности, с ЛЕД осветление или друг модел секция.

Насоки и съвети

При обзавеждането има конкретни правила, които се взимат под внимание с цел да се намали интериорния кич. Ето и някои от тях, които можете да приложите за да създадете приятна и добре оформена зона:

холна секция
  • Избор на размер. Съобразете го с големината на телевизора ако вече имате такъв;
  • Избор на материали. Ако телевизора има метална хромирана рамка имайте предвид, че е препоръчително обкова да е в синхрон с този детайл.
  • Цветове. Тук е добре да помислите добре. Освен, с модела и размера на телевизора секцията в дневната е важен баланса на цветовете на останалите елементи в зоната. Все пак се търси завършеност в интериора на цялото помещение, а не само в зоната, където ще бъде позициониран телевизора.