смесител

Кои са новостите при смесителите за кухни

Обзавеждане и Интериор

Нови модели смесители за кухня представят на вниманието на клиентите си от онлайн магазин Арена. Разбираемо е да се акцентира на иновациите, които са определящи за това да се осигури хармоничен, приятен и функционален кът. Фокусирайки се върху съвременните тенденции ще осъзнаете лекотата, с която ще боравите в кухнята при ежедневни занимания. Следва кратък анализ на актуалните акценти, които са характерни за новите смесители като идеята ни е да ви осигурим информация, която би била полезна при взимане на окончателно решение при оборудване с този важен за интериора компонент.

Възможности за управление

Случвало ли ви се е и двете ви ръце да са достатъчно изцапани и да не можете да развъртите крана на батерията без да омажете всичко. Доста неприятна ситуация, която са изпитвали всички от вас, които са използвали модел с два въртящи се крана за топла и студена вода. Наистина това е най-примитивния вид батерия, която помним от близкото минало, но поради изложените недостатъци до тук се оказва, че наистина им причина пазара да предлага по-иновативни решения като:

  • Управление с фотоклетка. Сензор задейства пускането на водата при наличие на движение;
  • Автоматичен режим, при който са зададени температура и налягане, които смесителя да осигури при натискане на сензорен бетон с един пръст;
  • Модели с една ръкохватка, която може да се задвижва буквално с всяка част на тялото с минимално усилие.

На фона на удобните съвременни способи за управление сега можете да изберете този тип смесител, който напълно да ви удовлетвори при използване.

Височина, дължина, форма и функционалност на чучура

стоящ смесител

Безспорен факт е, че чучура е особено важен компонент от кухненската батерия. Новите идеи тук акцентират върху такива с ергономичен дизайн и стилна визия, която не просто допълва облика на интериора, но създава неповторимо удобство за използване.

Чучура при новите варианти смесители за мивки се предлага в:

  • Различни размери;
  • Дължина, която да осигури добро водоподаване в различните зони на мивката;
  • Форма, която е ергономична и удобна за използване;
  • Функционалност, която се изразява в наличието на изтеглящ се шлаух и душ за оптимално ефективно измиване на салати, плодове и други хранителни продукти;
  • Въртене на 360 °, което е още един приоритет, позволяващ ви да боравите свободно в зоната за измиване.

Ако и вие сте вдъхновени от иновациите, които се предлагат от новите модели смесители то със сигурност ще се впечатлите от продуктовия каталог на онлайн магазин Арена, където ви очакват страхотни предложения на неустоими цени.