3д принтиране

Съвременни 3D технологии, представени от Solidfill дават възможности за разширяване на производствения Ви потенциал

Технологии и IT

Основните предимства от прилагането на триизмерното принтиране в редица области са безспорни. Затова и много компании, които развиват дейност в сферата на здравеопазването, науката, машиностроенето, архитектура и други, доста ефективно прилагат употребата на 3D принтирането. Като част от съвременните технологии и и тук се използват възможностите за подобрение в работата на бизнеса, образованието и други сектори, които имат отношение към развитието на отделните отрасли. Затова и  у нас все повече компании предлагат услугите, свързани с триизмерно принтиране, сканиране, изработката на проекти и модели, с които наистина положителните преимущества са силно изразени.

3д детайли

Фирмите с големи финансови възможности имат бюджет, който инвестират в нови технологии. На практика това са строителни корпорации, такива в автомобилния сектор и свързани с корабостроенето. Но когато дадена малка компания не разполага с нужните средства за инвестиране в продукт като 3D принтер то следващата опция, която може да използва е да наеме единствено за съответната дейност компания, която професионално се занимава с триизмерно осъществяване на различни видове проекти. Представяме са дребния и среден бизнес услугата 3D принт от Solidfill. Внедряването на нова технология във вашия бизнес и прототипирането на нов продукт вече е лесно особено ако се доверите на фирма, която разполага с опит в създаването на триизмерен дизайн, разработки, модели и проекти на най-високо ниво.

За нуждите на вашата компания от Solidfill ще ви предоставят изгодна оферта за изработване на проект и отпечатване на физически обекти по най-новата технология 3D принт. Независимо дали работите в сферата на машинните елементи или пък сте обучаваща институция то триизмерното принтиране може да намери много ефективно приложение и във вашите дейности. Днес разработването на миниатюрни или твърде сложни детайли не подлежи на никакви компромиси. С 3D принт технологиите на Solidfill получавате едно ново начало и възможност да бъдете едни гърди пред конкурентите си. ускоряването на процеса по проектиране и принтиране вече не отнема толкова много време, защото иновациите в сектора са изключително модернизиране. Днес не се залага на ръчен труд, а на възможност да се състезавате с времето.

Колкото по-масово става триизмерното принтиране толкова по-големи са възможностите, които стоят пред вас като бизнес решение. Невероятно е, че на фона на многообразието от иновации и технологии днес клиентите на Solidfill притежават не само възможност да придобият една невероятна алтернатива, с която да подобрят своите бизнес предложения, но и да получат изключително изгодна оферта за цялостно прототипиране на всякакви нови разработки, без значение от тяхната сложност. Solidfill предлага 3Д принтиране както на малки така и на много по-големи серии. Количествата не са проблем, тъй като линията за триизмерно създаване на физически обекти е изключително иновативна и може да работи на много високи обороти.

Дизайнерите днес не са ограничени във възможностите, които притежават. С триизмерния печат пестят не само време, но и инвестиции в ръчен труд и утвърдени  специалисти, чиито усилия както знаете никак не са евтини. С 3D принтерите имате не просто идея за развитие, а реален шанс да го направите и то на изключително разумна цена. Изберете Solidfill и се доверете на опитни професионални дизайнери и специалисти за работа с триизмерни принтери и всякаква иновативна техника, с която създаването на прототипи и модели е възможно в кратки срокове и на най-добра цена.

През последните години 3D принтерите стават все по-компактни като параметри и с много повече възможности, които можете да ползвате за бъдещите си проекти. Независимо от това, че все още има известни ограничения по отношение на размера на физическите обекти, отпечатвани от 3D принтерите то тяхното внедряване има изключително благоприятно въздействие върху новостите в производството на каквито и да било елементи и детайли. С ползването на услугите 3D принт от Solidfill имате невероятна алтернатива за създаване на съвършени конкуренти продукти без да сте зависими от времето.