лубриант

Защо да изберете лубрикант от онлайн аптека?

Полезни Публикации

Има неща, за които не обичаме да говорим с приятели или роднини. Те са част от нашия личен, интимен живот и предпочитаме да си остане така. Досетихте се навярно, че в темата ще засегнем въпроса със сексуалните ни преживявания. А за да се те изгарящи и завладяващи то е все по-честа практика да се използват лубриканти. Навярно сте наясно, че такива продукти се предлагат в аптеките, но склонни ли сте да посетите физическа в квартала, в който живеете и фармацевтка ви е съсед? Наистина е малко смущаващо, а това безспорно е основателен аргумент да се насочите към поръчка на лубрикант от аптека онлайн.

Какво представляват лубрикантите?

Сексът е част от нашия живот. Той е спойката в една връзка. Представлява емоционално и физическо преживяване. За да е приятно и възбуждащо много жени предпочитат използването на лубрикант. Въпреки, че сексуална възбуда жената се самолубрикира то съобразно някои физически особености на тялото процесите на естествено производство на лубрикант могат да бъдат ограничени. Такиа примери са при:

  • Хормонални промени;
  • Възраст;
  • При менопауза;
  • Прием на лекарства;
  • Непосредствено преди цикъл и други.

Но тези фактори не бива да влияят на сексуалното удоволствие, тъй като в аптеките се предлагат такива изкуствени продукти, които изпълняват ролята на естествения лубрикант.

Основната роля на  тези медицински продукти е в това да увеличат възбудата, да засилят усещането за удоволствие и да подготвят влагалището за процеса на проникване и триене. Приоритетното в случая е, че всички онлайн фармацевтични обекти предлагат такива сексуални продукти, което на практика изключва и конфузната среща с фармацевта в аптеката в квартала ви. Със сигурност ще предпочетете този вариант предвид неудобствата, които ще си спестите.

Кога е желателно да се използва?

гел

За някои от ситуациите вече споменахме. Те са свързани с психическото и физическото състояние на жената. Но понякога има някои притеснения, които водят до не добра влажност или възбуда, което може да бъде доста болезнено при половия акт. Ползите от употребата му са доказани в следните случаи:

  • За подобряване усещането при секс;
  • При вагинална сухота;
  • При притеснения, тревожни мисли, които въздействат върху сексуалното желани и естественото производство на лубрикант;
  • При анален секс, стига това да ви носи удоволствие;
  • За още по-гореща сексуална игра.

А определено разнообразието от продукти в онлайн аптеките също е причина да се възползвате от тези продукти. Сред видовото разнообразие особено впечатление правят тези с различен аромат и вкус, с гъделичкащ или затоплящ ефект. Стимулирайте сетивата си с нещо различно и водещо до по-силни усещания.

Ако се нуждаете от добър помощник в любовната игра то не пропускайте предложенията, които ви очакват в сайта на аптеки Феникс. Доставете си доза удоволствие, наслада и опияняващо удовлетворение от сексуалния акт с продукти, които са безопасни и безвредни за здравите ви.

За да намалите дискомфорта по време на секс

Научно проучване показва, че всяка пета жена страда от вагинална сухота. Това води до сериозен дискомфорт, а освен това избягване и на сексуална близост с партньора. Действително паренето, протриването, сърбежа и болката са неприятни състояния, които могат да причинят и емоционален стрес. Но разбира се сега имате решение, тъй като онлайн аптеките разполагат с подходящо решение за отлично сексуално здраве.

Независимо дали ще изберете разгорещяващи лубриканти или такива, които просто да осигурят добра влажност на влагалището имайте предвид, че любовната игра ще бъде много по-приятна и опияняваща. Продуктите са на водна основа и съдържат глицерин. Освен това главните им предимства са в това, че са евтини, безопасни и се предлагат в аптеките.

При необходимост от такъв сексуален помощник не се колебайте да се запознаете с разнообразието и да потърсите мнение от гинеколог за качествен продукт, който е напълно безопасен.