детско легло

Детските легла – съвременните модели и техните предимства

Обзавеждане и Интериор

Сигурно ви е направило впечатление, че мебелното производство изключително много напредна последните години. Произвеждат се все по-качествени и функционални мебели, които подобряват значително ежедневието ни, и ни носят различни предимства. Всичко това касае и артикулите за деца, което е много важно за тяхната сигурност и спокойствие. Мебели Венус е онлайн търговецът, който ще ви представи богато разнообразие от детски легла, подходящи за различни възрасти и предпочитания.

Модерни и комбинативни – детските легла на Венус

На първо място трябва да изтъкнем, че детските легла, предлагани от онлайн магазин Венус са изработени изключително внимателно от здрави и устойчиви във времето материали. Те ви дават спокойствие, че вашето малко съкровище е настанено добре и ще се наспива всеки ден изключително качествено. Съвременните дървесни плоскости MDF и ПДЧ са с достатъчна дебелина, да гарантират стабилна конструкция, дават възможност артикулите да се изработват в най-различни форми, което ги прави много подходящи и атрактивни за малчуганите. Също така цветовата палитра е доста широка, а свежите нюанси все пак създават необходимото настроение. Креватчетата, са и практични за семействата, защото имат допълнителни места за съхранение, а това е важно в една малка стая. Модерните модели са толкова разнообразни, че със сигурност ще изненадате детето, избирайки му нещо интересно.

Легло

Венус ви предлага следните възможности:

  • Класическо единично легло – то е традиционно и много удобно, предвид своя стандартен размер. Артикулите се произвеждат в различни цветове и предоставят нужния комфорт на малчугана;
  • Двуетажни модели – атрактивни и харесвани от децата, те са добър избор, ако обзавеждате двойна детска стая;
  • Легло тип сандвич – тази модерна разновидност на двуетажното легло е много практична, защото вторият модел е инсталиран на колелца под първия, и се издърпва много лесно. Удобно е, ако ви дойдат гости с малко дете и няма къде да го настаните.

Възползвайте се от разнообразните модели в магазин Венус и изберете най-доброто за вашето дете.