диван клик клак

Как да изберем интересен и качествен диван за дневната

Обзавеждане и Интериор

Има мебели, които са способни да оформят перфектен интериор и да направят помещението достатъчно функционално. Естествено, говорим за меката мебел, която присъства във всяко жилище. Без нея едва ли си представяте дневната в която прекарвате толкова много време. Щом ви предстои да търсите нова мебел е добре тя да бъде с интересен, актуален дизайн, за да обнови атмосферата и да ви създаде добро настроение. Хубави дивани venus.bg ви предлагаме да разгледате онлайн. Освен от красивия им външен вид, ще бъдете заинтригувани и от качествената изработка. За направата им са използвани доказани във времето материали, които ви гарантират безпроблемна употреба дълго време.

Основни моменти от избора на нов диван

Потребителите често подхождат по един и същи начин, когато търсят мека мебел. Следват добре познатите критерии, но днес ще ви предложим друг подход към покупката. Съсредоточете се основно върху дизайна на новия диван и се запознайте с материалите от които е изработен. Разнообразието от модели няма да ви обърка, ако предварително сте определили формата, която ще бъде най-удобна за вашия дом. Може да избирате между класически прав вариант или такъв с ъглов дизайн. Каталогът с избор на цветове също е много богат и със сигурност ще откриете нюанс, който да ви допада. Фокусирайте се върху качеството и здравината на моделите.

Препоръчваме ви тези в чиято направа е използвана естествена дървесина. Тя гарантира устойчива конструкция и дълъг експлоатационен живот. Седалките и възглавница за облягане трябва да са меки и удобни, за да имате добра опора когато се настаните. Venus.bg ще ви даде малко информация за следния модел. Луксозен клик-клак диван VERMONT с ракла – сив:

диван

  • „VERMONT“ е луксозен диван с две декоративни възглавници, подходящ за обзавеждане на хол или дневна;
  • предлага се с функция сън (клик-клак механизъм) и разполага с ракла под седалището;
  • диванът е тапициран с качествена текстилна дамаска, подплатен с пълнеж от високоеластичен пенополиуретан и мебелна вата.

Класическият дизайн и прецизната изработка е това, което ви гарантира модерната визия на дневната. Меката мебел може да бъде в цвят по ваш избор.

Важно ли е диванът да бъде разтегателен

Колкото повече многофункционални мебели притежаваме, толкова по- удобно ще се чувстваме в жилището си. Механизмите за разтягане са винаги добра идея, защото артикулът ще може да бъде използван рационално, според нуждите ни. В случай, че жилището е с по-малки размери и стаите не ви достигат една такава мебел предлага място за сън, без да се налага да купуваме допълнително легло. Може да използвате и когато имате гости с преспиване.