холов ъгъл

Кои модели дивани гарантират здравина и комфорт?

Обзавеждане и Интериор

Една от най-важните покупки свързана с интериора на дома е тази на дивана. Тази мебел е най-използвания артикул в дневната и изобщо в жилището, затова и покупката е от такова голямо значение. Препоръчвам ви да разгледате артикулите в каталога на магазин https://www.venus.bg/мека-мебел/холови-ъгли, защото са разнообразни и функционални. С тяхна помощ ще оформите красиво интериора и ще се чувствате много удобно всеки ден, когато си почивате пред телевизора. Внимателно разучете характеристиките на избрания модел, преди да поръчате новата мебел.

Защо да купим холов ъглов диван?

Ако търсите нова мека мебел ви препоръчваме актуалните холови ъгли. Те се отличават от останалите дивани по това, че притежават стилна и комфортна лежанка. Това е частта от конструкцията на която може да се излегнете удобно и да си почивате или да гледате телевизия. Благодарение на лежанката щом ще дойдат гости и се налага да настаните повече хора, ще имате необходимото място. Холовите ъгли са добра опция за интериора на дома, тъй като винаги оформят приятен кът за почивка и релакс, независимо къде са инсталирани.

Диванът може да се разположи опрян до стената или в средата на по-голямо помещение. Хубаво е, че потребителят сам избира цвета и вида на тапицерията, защото това е важно за визията на цялата мебел. Друг ключов плюс на холовете ъгли е наличието на разтегателен механизъм. Така трансформирате дивана в голямо легло, което може да използвате всеки път при необходимост. Под седалките има и ракла за багаж, което прави инвестицията в тази мебел наистина изгодна. От Venus.bg ще ви представят един примерен вариант. Холен ъгъл Леон – 295+180 см:

холна маса
  • „Леон“ представлява луксозен холов ъгъл, който бързо и лесно може да превърнете в удобно легло, чрез функцията сън тип издърпващ се подматрак;
  • моделът е съставен от висококачествени материали, осигуряващи комфорт, мекота и здравина;
  • допълнителни удобства към този ъгъл са раклата за съхранение и рафтовете, вградени в подлакътника.

Качествено изработен диван, притежаващ всички модерни екстри, които ще допринесат за уюта на дома ви.

Какви удобства ни осигуряват практичните дивани?

Много е важно какъв ще бъде изборът ви на мека мебел, защото този артикул се използва от цялото семейство и то ежедневно. Трябва конструкцията да бъде максимално устойчива и комфортна, седалките и облегалките меки и релаксиращи. Удобствата, които може да получите при подобна инвестиция, са възможността да използвате дивана като легло, както и голямата ракла под седалките или рафтовете за вещи вградени в подлакътниците. Най-важното е, че получавате необходимото пространство да се настаните удобно и да посрещате с удоволствие своите близки и приятели.