мивка от алпака

Защо за ресторанти са приоритетни дълбоките мивки от алпака

Обзавеждане и Интериор

В ресторантьоския бранш има много високи изисквания по отношение на поддържането на хигиената в кухните. Един от основните критерии за да бъде въведен в експлоатация един ресторант и за да получи всички нужни санитарни документи е къде се измиват хранителните продукти, съдовете и приборите за клиентите. Много важен момент, върху който е важно да помислите преди да предприемете каквито и да било действия, свързани с оборудването на кухнята на новия ви ресторант. А днес ще представим именно такива кухненски мивки, които са сред предпочитаните не само от гледна точка на 100% гарантиране и спазване на хигиенни норми, но и поради удобството, което служителите ще изпитат при използването им.

Мивки от алпака – хигиена и удобство на ниска цена

Мивките от алпака са сред утвърдените от инспекциите по санитарен контрол, тъй като акцента тук е свързан с факта, че те не корозират. Почистването е изключително лесно и независимо от агресивните дезинфекциращи препарати, които се използват те не променят по некакъв начин своя вид или качествени характеристики. При покупката на мивки за ресторант е важно да обърнете внимание на следното:

мивка
  • Големина;
  • Брой корита;
  • Дълбочина.

Дълбоки мивки алпака, които са достатъчно големи  и разполагат с отцедник са правилния подбор, който е нужен за кухнята на вашия ресторант. За да имат кухненските работници да работят бързо и да не губят време е определящо да се избере толкова дълбока мивка, в която да имат възможност за измиване на повече като брой хранителни продукти, които са нужни за приготвяне на храни от менюто. Дълбочината и размер на мивките са решаващ момент, който наистина ще спести време, а освен това пода в кухнята със сигурност ще остане сух, тъй като коритото е достатъчно дълбоко за да намали риска от пръски и допълнителна влага там където такава не бива да има.

В каталога с предложения за мивки от алпака от онлайн магазин Арена можете да изберете идеалните решения за модели с различна дълбочина, които да създадат удобство и свобода при работа на служителите в ресторанта ви.