помощни маси

Защо е важно какъв ще е моделът на холната ни маса?

Обзавеждане и Интериор

Мебелите, които избирате за своето жилище, винаги трябва да бъдат добре комбинирани помежду си и достатъчно удобни за ежедневието, което водите. Когато ви предстои да оборудвате дневната зона, е добре да подходите отговорно към задачата, тъй като в тази част от дома прекарвате най-много време. Тук хората обикновено се фокусират върху това, да изберат качествен диван и секция, но в случая не бива да пропускате и покупката на хубава маса за кафе. Ако искате да я поръчате по интернет ви предлагаме да разгледате всички нови оферти в сайта https://www.venus.bg/. Търговецът представя огромен асортимент от възможности в най-различни стилове и форми.

Има лесен начин да определим точния модел холна маса?

Щом ви предстои подобна покупка, специалистите съветват да измерите свободното място пред дивана и да прецените, колко висока холна маса ще му подхожда. Най-практично е нейният плот да бъде на височината на седалките, за да ви е по- комфортно, когато оставяте неща върху него. По изключение се допускат и по-високи модели, ако смятате често да похапвате пред телевизора. От това, за какво ще използвате холната маса, зависят нейната форма, размери и различни удобства, които ви предлага. Ако търсите просто декоративен елемент не е нужно да взимате мебел с голям и практичен плот, защото дори една помощна холна маса ще ви свърши работа, стига тя да е достатъчно естетична.

Хората, които сервират повече храни и напитки и канят гости, задължително трябва да притежават изделие със стабилна конструкция по възможност с допълнителен плот под основния. Така ще имате необходимото пространство и винаги ще се чувствате комфортно. Срещате най-различни дизайни и стилове, но въпреки това трябва да се насочите към такъв, който лесно се комбинира с вашите мебели. От Venus.bg предлагат един нов и атрактивен модел. Комплект холна и помощна маса Monaco – Крем / Орех:

холни маси
  • „Monaco“ е комплект, който съдържа холна с помощен модул;
  • подходящи са за обзавеждането на Вашия хол или всекидневна;
  • изработени са със стабилни крака от бук и плотове МДФ.

Интересна и оригинална форма, която ще привлече вниманието на всеки, който влезе в дневната. Моделът ви предлага различни удобства и възможност да местите отделните елементи където прецените.

Кои видове са актуални днес?

Масите за дневна, които ще откриете в интернет пространството са наистина разнообразни. Голяма част от традиционалистите залагат на класическите елипсовидни модели, които разполагат и с повдигащ и разтегателен плот. Тези изделия са невероятно практични и могат да ви послужат дори като трапезна зона. Ако искате да направите малко по-различна дневната ви насочваме към оригиналните помощни модели, включващи няколко различни модула, които изглеждат компактно и в същото време са изключително функционални.