диван

Защо да потърсим нов и по-модерен холен ъгъл

Обзавеждане и Интериор

Мебелното производство постоянно се мени и надгражда функционалностите на отделните артикули. Това е хубаво за клиентите, защото могат през определен период от време да направят интериора в жилищата си модерен и още по-уютен. Това до голяма степен повлиява и обзавеждането на всекидневната, като една от стаите в които прекарваме повече време. Тук най-важната мебел е диванът като много семейства се спират на холния ъгъл, защото е изключително комфортен и практичен. Към сайта на Venus.bg където ще намерите най-актуалните и качествено изработени модели.

Какви са удобствата на холния ъгъл

Тази мебел се характеризира с наличието на лежанка, която придава специфичната Г-образна форма. Оттук идват и всички плюсове, които може да си подарим с покупката на подобен артикул. Към сайта на магазина. Холният ъгъл може да бъде поставен долепен до стената и да обособи зоната за почивка и гледане на телевизия. Към сайта за да разгледате снимки на диваните. Всеки модел се отличава с начина си на изработка и най-вече с тапицерията, която го обгръща. Предпочитани са текстилните дамаски, защото се поддържат изключително лесно и винаги са приятни на допир. Холният ъгъл е мебел, която ще настани вас и цялото ви семейство достатъчно удобно всеки ден, като притежава и допълнителни полезни механизми. Отидете към сайта на търговеца, за да разгледате разтегателните дивани които се превръщат в голяма и удобна спалня. Тук ви представяме подобен модел от Venus.bg. Холен ъглов диван с лежанка „GEA“ DIOMMI (48-013) – към сайта:

холен ъгъл

  • Холен ъглов диван „GEA“ DIOMMI (48-013) има лежанка и удобни възглавници;
  • За изработката му се използват тополово и буково дърво, висококачествен дунапрен със средна твърдост;
  • Тапицира се с дамаска в цвят по избор от каталог;
  • Лежанката може да се разположи в ляво или дясно по Ваше желание;
  • Диванът може да се изработи с място за съхранение (ракла) под лежанката и механизъм за повдигане на седалката. Към сайта за повече информация.

Стилен модел, който е изработен от изключително устойчиви материали гарантиращи ви дългосрочна употреба.

Защо са нужни механизмите

Винаги е полезно щом купуваме голяма и скъпа мебел тя да бъде достатъчно функционална и по възможност да изпълнява и други роли. Производителите се опитват да ни предложат мебели, които са многофункционални и се трансформират според нашите желания. Холният ъгъл е точно такъв артикул. Разтегателният механизъм ще ви позволи по всяко време да използвате дивана като спалня. Без значение дали апартаментът ви е малък и това е основното ви място за сън или имате гости, които трябва да настаните за няколко дни. Друг положителен момент е наличието на ракла, тъй като мястото за съхранение никога не достига в един дом. Отидете към сайта и се запознайте с всички възможности.