мебели за спалня

Как да обзаведем красиво и модерно спалнята?

Обзавеждане и Интериор

Една от най-важните зони във всяко жилище е спалнята. Тук трябва да поставите мебели, които изглеждат добре, но също така са комфортни и функционални за използване. Мебели ВЕНУС ви препоръчват да инвестирате в спален комплект с матрак. Този вид обзавеждане ще ви предостави шанс да получите всички модули наведнъж и те да си подхождат напълно. Артикулите са изработени в една продуктова серия, благодарение на което се съчетават хармонично и ще направят интериора красив и елегантен.

Какви са положителните характеристики на спалните комплекти с матрак?

Ако изберете да купите мебелите в подобна конфигурация, ще се възползвате от това, че те си подхождат напълно. Няма нужда да купувате мебелите една по една и да плащате огромни суми за тях. Спалните комплекти с матрак са изключително разумна инвестиция, която ще ви спести от бюджета предвиден за покупката. Получавате като подарък матрак, който иначе е доста скъп и се избира трудно. Клиентите избират да купят спален комплект с матрак, защото моделите са много разнообразни като дизайн и стил.

Лесно ще намерите мебели в избрания от вас размер, защото това е важно при оформянето на подходящ интериор. Модерните гардероби могат да бъдат с плъзгащи или шарнирни врати, както и да включват различни по размер чекмеджета. В спалнята е много важно да има къде да съхранявате дрехите и вещите си. Производителите представят повдигащ амортисьор, чрез който имате достъп до голяма ракла в основата на леглото. От магазин Венус предлагат подробности за следния модел. Спален комплект с матрак 160/200 см – Далас – Графит/Сиво:

спалня
  • комплект „Далас“ – луксозно предложение за спално обзавеждане, което се състои от: легло с матрак;
  • две нощни шкафчета, голям гардероб с плъзгащи врати и огледало;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане и откриване на подматрачно пространство;
  • по желание може да поръчате огледало и скрин, за да придобие спалнята Ви завършен вид.

Елегантни мебели изработени от качествени и устойчиви материали. Красивият дизайн ще промени обстановката и ще направи стаята по удобна.

Какви удобства притежават съвременните гардероби за спалня?

Вече може да вземете изключително красива и практична мебел, която впечатлява с красивия си дизайн. Модерните гардероби за спалня се изработват с плъзгащи врати и имат монтирани огледала върху тях. Благодарение на това тази обемна мебел изглежда много по-красиво и елегантно. Получавате и хубави големи огледала, които са важни за интериора на спалнята, тъй като тук се преобличате и приготвяте за излизане. Механизмите за отваряне и затваряне на вратите функционират изключително безупречно и ще ви доставят удоволствие да използват новата мебел.