мотивация-спорт

Как да се мотивираме сами да започнем да тренираме?

Спорт и Хобита

Спортът изисква сериозна мотивация. Спортът за много хора е начин на живот, но вие вероятно и до днешен се чудите как така някои хора са ежедневно в залата, докато вие от две години се опитвате поне да посетите близката зала, а все не стигате даже до входната й врата. Разбира се, че става въпрос на мотивация. Как обаче да се мотивираме сами бързо и лесно?

Започнете с добра екипировка от Lotus Sport

Този подход много добре ще сработи при дамите. Особено суетните! Влезте в сайта на Lotus Sport и си харесайте най-якия модел анцуг. Комбинирайте го с готини маратонки за бягане. Застанете пред огледалото и се погледнете. Харесвате ли се? Добре, само че в това облекло няма как да се появите на работното място или на парти. Ще трябва да го покажете в спортната зала. Защо не още днес?

Купете си абонаментна карта не за месец, а за половин година

Едномесечните фитнес карти не са особено ефективни за нередовните в спортната зала. Много е вероятно да изхабите само половината от посещенията си и на края на месеца да си кажете „Ами аз така или иначе не ходя, няма да давам пари на вятъра..!“. Когато платите обаче по-голяма сума, щете, не щете, ще трябва да си избиете парите. Е, поне ще е за хубаво и за вашето здраве!

Като казахме хубаво и здраве…

Качете се на кантара точно сега, защото след зимните празници е много вероятно да сте над нормалните си килограми. Сега влезте в най-тесните си панталони или рокля и обратно към огледалото. Харесвате ли се? Знаете какво да правите…

Бъдете като съвременните готини звезди

Почти всички инфлуенсъри, селебритита и популярни личности днес са полудели по здравословния начин на живот. Ако вече сте задобрели в кухнята с авторски рецепти и дори имате свой собствен кулинарен блог, не забравяйте, че спортът е незаменима част от здравословния начин на живот.

Не изпускайте шанса на моментната мотивация

Ако точно сега ви се е приискало да отидете да потичате в парка, просто обуйте маратонките си и излезте в парка. Не изпускайте момента. Това е добро начало. Ако пък случайно сте забелязали нова спортна зала в квартала и ви е харесала на външен вид, приберете се, екипирайте се за утрешна тренировка от Lotus Sport, защото магазинът изпраща поръчките до 24 часа, така че няма да изпуснете момента!