счетоводство

Важно ли е коя счетоводна кантора ще ангажирате с финансовата отчетност на фирмата си?

Полезни Публикации

Всеки съвременен бизнес има нужда от сигурно и качествено решение за да се води ефективно счетоводство. И тъй като днес са много популярни външните услуги то е факт, че има причина да се вземат под внимание всички онези опции, които биха допринесли за икономично тарифиране. Да, все повече компании от столицата предпочитат да се възползват от счетоводна кантора в София отколкото да се плащат доста по-колосални суми за издръжка на счетоводител, който да е назначен на трудов договор към фирмата. Как да се възползвате от качествени услуги, предлагани от счетоводна кантора в София предстои да споделим в днешната тема.

Предимството да използваш услугите на счетоводна кантора

Когато направите една ясна и коректна равносметка що се отнася до това да се подсигурят ефективни условия за воденето на финансовата отчетност на дейността на фирмата ви със сигурност има редица показатели, които са свързани с това да бъде наета външна услуга. Предвид това, че могат значително да се оптимизират разходите за счетоводната услуга няма защо да предприемате действия, които са свързани с откриването на работно място, а е значително по-рентабилно да бъдете тарифирани съобразно услугата, за която ще наемете счетоводната кантора.

Основната цел на използването на такива дейности и услуги се отнася най-вече до това, че:

 • Получавате качествено обслужване;
 • Разполагате с гарантирана финансова отчетност, която е напълно реална и съобразена с естеството на дейността ви;
 • Спестявате от административни разходи;
 • Изрядно се попълва данъчната документация и се подава в съответния срок;
 • Можете да разчитате на насоки и съвети за решаване на финансови проблеми;
 • Разполагате с предпоставка за отличен растеж и реално отразяване на финансовото състояние на фирмата.

Изобщо не са малко приоритетите, от които можете да се възползвате що се отнася до подбора на качествена счетоводна услуга. Разбира се, че когато имате на разположение коректно и професионално отношение то нещата ще вървят в правилната посока.

Защо да се възползвате от услугите на утвърдена компания в счетоводния бранш?

счетоводна къща

Да правиш бизнес в България е сериозно изпитание и предизвикателство. Наистина има доста перипетии, с които човек се сблъсква и точно поради това е необходимо да се вземат под внимание не само управленческите ви заложби, но и това да можете да разчитате на утвърдена счетоводна кантора, която има опит и умения да ви помогне с предоставянето на персонален подход, който би бил наистина ефективен що се отнася до това да:

 • Бъде съпричастен с ежедневните предизвикателства на бизнеса ви;
 • Да осигури една наистина добра и ефективна работа, която е абсолютно съобразена с вашите индивидуални приоритети и виждания за прогрес на бизнеса ви;
 • Следване на фирмената политика, гарантираща ви оптимални условия за законосъобразна дейност, съобразена с всички данъчни правила.

Професионалните счетоводни услуги са вашия път към ефективно развитие на бизнеса ви. Наистина има причина да се възползвате от утвърдена кантора, тъй като това е правилния подход за финансов и бизнес анализ, който да даде ясна оценка на това какви са перспективите, които стоят пред вас. гарантирано е, че ще получите насоки за това как да постигнете високи резултати и как да реализирате своите планове за растеж.

Видове услуги, които предлагат счетоводните кантори

Не само в София, но и в цялата страна счетоводните кантори предлагат пакет от услуги, които са пряко свързани с финансовата отчетност на фирмите. Важно е още преди да стартирате реализирането на своята бизнес идея да подходите с нужното внимание и да си подсигурите една спокойна за работа среда.

Тук не се касае за счетоводни услуги, които са свързани с текущи месечни ангажименти. Това, от което можете да се възползвате що се отнася до осигуряването на качествено и професионално обслужване е свързано с:

 • Регистрация на фирми;
 • Регистрация на компанията по ДДС при достигане на съответния оборот по Закона върху добавената стойност;
 • Счетоводни услуги;
 • ТЛЗ и личен състав;
 • Подаване на годишни данъчни декларации;
 • Съдействие при решаване на различни казуси;
 • Отговорно подаване на информация относно назначени данъчни ревизии и други.

Определено формулата за успех, към която се стремите неизменно преминава през редица етапи, които са пряко свързани с осигуряването на ефективна услуга, която е свързана с финансовата отчетност на фирмата ви. Не е без значение дали ще се доверите на сравнително млада и с недостатъчен опит фирма или пък ще се възползвате от такива, които са изградили висока рейтинг и репутация сред клиентите си в София.

Избирайки сигурен партньор в лицето на счетоводна къща можете да разчитате на:

 • Професионализъм, опит и много добро познаване на счетоводното и данъчно законодателство;
 • Прилагане на актуални счетоводни практики;
 • Гаранция за конфеденциалност;
 • Ефективност и точност съобразена с принципите на вашата дейност и фирмена политика;
 • Индивидуален подход, базиран на целите на бизнеса ви.

Ако търсите партньор в София, на който да се доверите безусловно то от K&G Finance предлагат на вниманието ви най-доброто и оптимално решение за вашия бизнес.