шкаф за обувки

Какъв шкаф за обувки да изберем за коридора?

Обзавеждане и Интериор

Интериорът на входното пространство винаги е бил оставян на втори план, когато се търси обзавеждане. Тази зона обикновено е много малка и няма естествена светлина. Предизвикателство е да се открият правилните мебели, а те са важни за комфорта на цялото семейство. В коридора се съхраняват всички обувки и връхни дрехи. Ще намерите перфектни мебели в интернет магазин https://www.venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки. Те са качествено изработени и с разнообразен дизайн, за да се впишат в обстановката, която си представяте за това пространство.

Какъв модел шкаф за обувки да изберем?

Най-важното с което трябва да се съобразите преди покупката е, колко чифта имате за съхранение. Винаги избирайте модел с повече пространство, защото трябва да подреждате обувките и на вашите гости, когато имате такива.

Моделите са много разнообразни, но винаги се предпочитат тези с падащи вратички, защото са класически и най-удобни. Понякога механизмът е двуредов, а това ви позволява да съхранявате повече неща. Много интериорни дизайнери ще ви посъветват да поръчате два различни варианта, които ще направят обстановката по-раздвижена и ще ви създадат търсения комфорт.

Ако изберете вертикален шкаф за обувки и го комбинирате с такъв тип пейка ще балансирате интериора и артикулите ще се впишат перфектно заедно с портмантото. Бихте могли да вземете и стандартен комбиниран модел, включващ рафтове и шкафове. Тези мебели са много практични, защото имате по-ясна видимост и бързо ще се ориентирате, когато търсите някой любим чифт. Venus.bg предлага – Шкаф за обувки Ветрило 3 – с чекмедже, 67/28/139h см. – Венге:

  • шкаф тип „Ветрило 3“ с чекмедже;
  • практична мебел за коридор или антре;
  • изработва се от ламинирано ПДЧ в три различни цвята, с които може да го съчетаете с Вашия дом.

Функционална мебел с красив елегантен дизайн, за която лесно ще намерите правилното място във вашето жилище.

Шкаф за обувки в какъв цвят да изберем?

Артикулът, който ще изберете трябва да подхожда на останалите вещи в коридора. Ако се спрете на по-тъмните нюанси като венге ви предлагаме да боядисате стените в светло, за да се откроят по-ясно и да бъде интериорът елегантен. Друг вариант е да предпочетете мебел в светъл и дори бял цвят.

Това са може би най-актуалните към момента артикули. Във входното пространство липсва достатъчно естествена светлина, затова е хубаво интериорът да е свеж и да създава усещане за простор. Освен бялото популярни са и различните нюанси на дървесината. Това е начин коридорът да изглежда красив и практичен. Онлайн има огромно разнообразие от модели, както и редовни промоции за да се сдобиете с подходяща мебел на достъпна цена.