мебелен комплект

Важно ли е в какъв стил ще бъде новият спален комплект?

Обзавеждане и Интериор

Нормално е да искате спалнята във вашия дом да бъде уютна и красива, тъй като прекарвате известна част от времето си именно там. Грешно е схващането, че хората само спят в това помещение, тъй като в него се приготвяте за излизане, съхранявате дрехите и лични вещи и си почивате след напрегнатия работен ден. В момента онлайн търговците представят много интересно и оригинално обзавеждане, за което е добре да научите малко повече. Мебели Венус Спални комплекти 150/190 е перфектна възможност да създадете обновена визия на една от любимите си стаи.

Мебели за спалня в какъв дизайн са актуални днес?

Модните тенденции в мебелното производство търпят редица промени, затова не трябва да се учудвате, че през няколко години потребителите се насочват към различни дизайни. В момента на почит са семплите и изчистени линии в светли нюанси, които създават усещане за простор и са допълнени с множество удобства. Леглата разполагат с повдигащ амортисьорен механизъм, чрез който може да използвате практично подматрачното пространство за подредба на неща.

Гардеробите са големи и с добро вътрешно разпределение, като едни от предпочитаните са тези с плъзгащи врати. Комплектите за спалня са многофункционални и добре комбинирани. Освен основните мебели получавате още скрин и нощни шкафчета. Благодарение на тях цялостната обстановка придобива завършен вид и се доближава до дизайнерските проекти. От Венус ще ви представят характеристиките на – Спален комплект Адоре с матрак и подарък възглавници – 160/200 см, Дъб крафт бял / Дъб сонома:

мебели за спалня
  • спален комплект „Адоре“ е модерно и практично предложение за обзавеждане на спалня;
  • този модел е съставен от легло с матрак 160/200, табла и повдигащ амортисьорен механизъм, осигуряващ достъп до подматрачното пространство;
  • две нощни шкафчета;
  • гардероб с две плъзгащи врати, лостове и рафтове;
  • спалният комплект се предлага с ПДЧ 18 мм, в цветовете Дъб Крафт Бял/ Дъб Сонома.

Прекрасен пример за това, какво е модерно и актуално в момента. Тези елегантни и красиви мебели в комплект ще ви създадат достатъчно удобство и ще направя почивката ви много по спокойна.

Какви са плюсовете на модерните гардероби с плъзгащи врати?

Ако искате спалнята да изглежда по-стилно и естетично и предлагаме да инвестирате в гардероб с плъзгащи врати. Тази система за отваряне и затваряне е много предпочитана в последните години, защото е безшумна и прави тази обемна мебел да изглежда не така тромава.

Спестявате и от пространството в помещението, тъй като не се налага да предвиждате място за отваряне на вратите. Наличието на големи огледала, монтирани директно там е чудесна възможност, да се огледате преди да излезете навън. Инвестирайте в спален комплект с модерен гардероб, за да се радвате дълго на тази качествена е хубава мебел.