комплект мебели

Как лесно да направим спалнята удобна и модерна?

Обзавеждане и Интериор

Една от най-важните стаи в жилището е тази в която спите, почивате си и подреждате своите дрехи. Грешно е схващането, че прекарвате малко време в спалнята, защото това не е така. Мебелите, които ви заобикалят също трябва да бъдат подбрани внимателно и да са достатъчно функционални. Всеки знае от какви елементи има нужда в интериора на спалнята, но за да бъдат избрани и съчетани се изисква доста вкус и внимание. Мебели ВЕНУС модерни спални комплекти ще ви помогнат да оформите по-бързо и красиво интериора.

Какви мебели трябва да изберем за модерната визия на спалнята?

Ще се чувствате много по-комфортно у дома си, ако сте заобиколени от качествени и практични мебели. Това в още по-голяма сила важи за спалнята, където си почивате и се приготвяте за излизане. Тук трябва да разполагате с достатъчно голямо и комфортно легло, гардероб с добро вътрешно разпределение, нощни шкафчета и скрин. Спалните комплекти, които ще откриете в специализираните онлайн магазини ви представят всички тези модули в перфектна комбинация.

Това, че елементите се изработват в една продуктова серия ви гарантира перфектен финален резултат. Важно е да съобразите размерите на артикулите със свободното пространство и ще може да използвате всичко спокойно и удобно. Модерните спални комплекти дават и други екстри като повдигащия амортисьорен механизъм, чрез който използвате раклата под матрака. Може да поръчате и мебели с включено LED осветление, за да направите атмосферата още по-приятна. От Венус предлагат – Спален комплект Деси – 160/200 см, Бял фладер / Дъб винтидж оксид:

мебели за спалня
  • спален комплект „Деси“ ще Ви предложи всички удобства за да се чувствате комфортно във Вашата спалня;
  • изработен от качествени материали, които гарантират неговата здравина и дълготрайно ползване;
  • леглото е оборудвано с механизъм (амортисьорен) за повдигане на матрака, добавени са две нощни шкафчета с едно чекмедже;
  • гардеробът е с две плъзгащи врати и огледала, които ще спестят място в помещението;
  • скрин с три чекмеджета и огледало, допълват стилно интериора;
  • разполага с плавно затваряне за гардероба, нощните шкафчета и скрина.

Модерен спален комплект, който може да поръчате бързо през интернет сайта.

Важно ли е присъствието на скрин в спалнята?

Ако имате повече дрехи и вещи за съхранение, е добре да разполагате и с практичен скрин. Понеже обзавеждането се изработва на модулен принцип ще откриете модел, ако такъв няма включен в избрания от вас спален комплект. Скринът е позната и полезна мебел, която ви осигурява и място на което да поставите телевизор или някакъв вид декорация. Налични са достатъчно обемни чекмеджета за подредба на дрехи и вещи, което ще направи стаята винаги организирана.