сладкиши

За вкусни и приятни моменти посетете Френч кафе и пекарна Свищов

Полезни Публикации

Във всеки град и селце, махала, квартал има по едно приятно място, в което човек с удоволствие изпива ароматно кафе или вкусен току що приготвен билков чай. И аз си има едно такова кътче, в което се успокоявам от уюта, която ме заобикаля, а онзи аромат, който вдъхвам от прясно изпечените сладкиши ме разтапя и отново съм склонна да прегреша с някоя друга калория. Невероятно е, приятно е, фантастично е човек да се избяга от прашния и шумен град и да се впише в очарователен интериор, в който изпада в безвремие. Френч кафе Свищов е мястото, в което ще пи поканя днес. Нека заедно се насладим на онова неповторимо и комфортно кътче декорирано в стил на старите френски кафенета, в които хората се наслаждават на приятна компания и семпла, но уникална атмосфера.

Вкус и аромати

Френч кафе Свищов е специално място. Уютната обстановка е изключително предразполагаща и дори когато сте най-напрегнати още с прекрачването на прага ще усетите облекчение… все едно се прибирате у дома, а на кухненския плот ви очаква вкусен френски кекс, поднесен с най-ароматното и ободряващо кафе. Не ми се иска да си тръгвам от тук – сякаш времето е спряло и човек успява да потъне в свой собствен свят, който пречиства съзнанието и мислите. Да, това е моята релакс и СПА зона, която предлага неповторими усещания за небцето като:

Декорирани бисквити Морско дъно
  • Удивително декорирани мъфини;
  • Сочни торти по оригинални и домашни рецепти;
  • Пухкави питки и баници с масло, които ни връщат в годините назад, когато нашите баби правиха за закуска тези неповторими печива;
  • Сладки изкушение за малчуганите, които не устояват на уникалните декорации на любимите им медени бисквитки;
  • И топлите напитки – мокачино, натурално кафе, ароматен билков чай.

Как да си тръгнеш, след като ти се иска да опиташ от всичко онова, което сграбчва погледа ти? Това са творби, които със сигурност и ти ще пожелаеш да бъдат част от дневното ти меню. Да, сладостта и изкушенията са тук във Френч кафе Свищов, където винаги можеш да се насладиш на специалното отношение на хората, които се грижат за доброто ти настроение и приятен престой.

Кафе или торта, баклава с чай? А може би уникално вкусна тематична торта за предстоящия празник? Не се колебайте да посетите Френч кафе Свищов, защото тук ви очакват страхотни вкусни изненади на достъпни цени. Прясно приготвени и по твой вкус, полезни с подбрани продукти от най-висок клас. Заслужава си да опитате от най-неповторима и удивително вкусни сладкиши и топли напитки.