Играчки

Защо да предпочетем дървените играчки

Полезни Публикации

Търговската марка е основана през 2004 година в китайския град Нингбо. Играчки Tooky Toy покриват всички международни стандарти за безопасност, а в някои случаи дори ги надхвърлят. Играчките са изработени от дърво, това ги прави нечупливи и екологични. Вашето дете ще се радва на придобивката си дълго време, след което може да я подари на другарче.

Това е компания, която се стреми да развие  въображение, ежедневни умения, както и фината моторика у децата. Играчки Tooky Toy са произведени по природосъобразен начин. Боите, които се използват са нетоксични. Това е една от най – бързо развиващите се компании за дървени играчки в Китай.

Защо не изберем играчки от естествен материал

Припомнете си, как детето ви получава поредната пластмасова играчка, на вид красива и здрава. Но след известно време се чупи, някой от елементите. Играчката става неизползваема, захвърля се в някой ъгъл и в крайна сметка отива на боклука. И тук не говорим за една единствена такава вещ, а за камара от пластмасови отпадъци. Повечето хора избират точно такива за подарък, ръководени от изгодната цена. Защо обаче не се замислим да инвестираме малко повече, например в играчки Tooky Toy, здрави, екологични и образователни. Произведени с грижа към най – малките.

Сортер - животните

Няколко разнообразни идеи:

  • Слонче за дърпане, Tooky toy. Красиво допълнение към ежедневната разходка, то помага в координацията и баланса на очите;
  • Сортер – животните, Tooky toy. Всяко животно в красивия пъзел е с различен цвят. Формичката която трябва да мине през дупката е същия цвят. Тази игра развива любознателността на малчуганите. Благодарение на нея,  детето ще научи цветовете и животните. Ще развие съобразителност и координация;
  • Дървена цветна дженга със зарче Животните, Tooky Toy. Тази интересна игра включва дървени блокчета с глави на различни животни, както зарчета и карти отговарящи на самите животни. Децата се забавляват, опитвайки се да построят най – високата кула. Също така дървените блокчета, се превръщат в един чудесен конструктор. Красиво образователно и практично, какво повече да искате от една играчка;
  • Дървена мозайка и зъбни колела, 280 частиTooky toy. Подреждането на мозайка е една от най-любимите детски игри. Те рисуват картини, фигури, използвайки топчетата в най-различни цветове. Има безкрайни възможности за различни дизайни, което увеличава детската креативност. Освен това се подобряват и фините двигателни умения.

Вариантите с играчки Tooky Toy са толкова много че не могат да бъдат изредени наведнъж. Всеки би могъл да открие, както за своето дете, така и за подарък най-подходящата играчка. Това, че са произведени от дърво, ги прави екологични, практични и дълготрайни.