скрин с 5 чекмеджета

5 причини да си изберете скрин с 5 чекмеджета

Обзавеждане и Интериор

Много хора се чудят защо има клиенти, които са твърде детайлни при подбора на мебели за дома си. Например конкретното изискване към броя на чекмеджетата на скрина – нека да бъдат 5! Но защо, та нали същата работа ще ви свърши и скрин с три на брой чекмеджета? Всъщност не говорим само за онези интериорни критици, а за хората, които са перфекционисти по природа… онези, които държат всичко да е на мястото си и да е лесно откриваема онази вещ, която е обект на търсенето. Днес ще ви представим пет (5) причини, поради които да си изберете уникален скрин с 5 (пет) чекмеджета.

Повече обем

Когато скрина е по-висок, но размерите ширина и дълбочина са стандартни то определено имате опционалната възможност да поберете в него повече неща от обичайното. А високия скрин е предпоставка за повече на брой чекмеджета, така че цифрата 5 никак не е за подценяване.

Щастливото ви число

Има хора, които обичат точността. Те си имат фетиши, навици и традиции, които гарантират личния им духовен мир. Да имат 5 крушки на лампиона, телефония им номер да съдържа 5 петици, да имат 5 декоративни възглавнички на леглото както и пет чекмеджета на скрина. Звучи ви твърде ненормално? Не, просто е въпрос на гледна точка, прецизност и … начин да си осигурите спокойствие, сигурност и безопасност с цифрата, която ви пази от зли духове и ви носи търсената хармония и баланс

Организация на ниво

висок скрин

Като цяло ролята на скрина е да:

  • Организира;
  • Оптимизира;
  • Подреди.

Колкото повече чекмеджета – толкова по-добри!

Естетика и стил

Синхрона с останалата мебелировка и в търсене на фокусен елемент в помещението е важно да се вземе решение за вариант, който наистина да създаде перфектната интериорна визия. С високи скринове с 5 чекмеджета не просто ще внесете уникалност, а със сигурност си гарантирате фантастичен и невероятен облик.

По-изгодна цена

Как да я пропуснем. Само при мисълта, че стандартен скрин с три чекмеджета се предлага на цената на този с пет е достатъчен аргумент да заложим на по-организирания, стилен, модерен и оптимизиращ пространството ни вариант.