диван

Как да изберем удобен и функционален ъглов диван?

Обзавеждане и Интериор

Има мебели в жилището, които са от особено значение за комфорта на всички. Щом подменяте обзавеждането, е редно да обърнете по-специално внимание на избора на мека мебел. Тя е разположена в дневната и се използва от цялото семейство, както и от вашите гости. Важно е всички да са настанени удобно и комфортно, артикулът да се вписва в интериора и да разполага с различни допълнителни удобства. Венус ъглови дивани за хол ще намерите лесно в онлайн каталога. Научете малко повече за характеристиките на моделите, защото така по-лесно ще намерите правилния за вас.

Лесно ли е да открием хубав и качествен ъглов диван?

Ако решите да пазарувате ново обзавеждане за хола онлайн, ще може да избирате от наистина богат асортимент. Фокусирайте се върху размера на меката мебел, защото тя трябва да изглежда добре разположена в стаята. Нито малкият ъглов диван, нито прекалено големият ще са добро решение. Винаги търсете баланс между отделните артикули така, че да има място да минавате спокойно през хола, без да изглежда той излишно претрупан с мебели. Второто важно нещо при избора на ъглов диван е цветът на тапицерията.

Тя може да бъде ярка и забележителна или универсална в зависимост от вашия вкус и чувство за естетика. Ако заложите на по-ярките нюанси трябва да приемете, че ъгловият диван ще се превърне в фокусен център и ще привлича вниманието. Инвестирайте в ъглова мебел, която има допълнителни механизми като такъв за разтягане или релакс. По този начин диванът ще бъде по-функционален и удобен за използване. От Венус може да поръчате – Холен ъгъл Лоренцо – с функция сън и ракла:

холов ъгъл
  • холен ъгъл „Лоренцо“ ще Ви предостави необходимото ниво на комфорт за една пълноценна почивка;
  • моделът е снабден с функция сън, трансформираща го в удобно легло;
  • има и практична ракла;
  • съставът на седалките е съчетание между дунапрен, вата и колани, а облегалките са от млян дунапрен;
  • за изработката на корпуса на дивана са използвани висококачествени материали: масивна дървесина и ПДЧ.

Много добре конструирана и изработена ъглова мебел, която ще подхожда визуално на всеки модерен апартамент.

Важно ли е новата мека мебел да има допълнителни удобства?

Когато правите една толкова дългосрочна и важна покупка е от значение тя да ви предложи най-доброто. В момента меката мебел в търговската мрежа се предлага с различни механизми, чрез които да си почивате или да я трансформирате в легло. Има модели с вградени рафтове в подлакътниците или такива с допълнителна табуретка. Определете кое от удобствата ще ви бъде полезно в ежедневието и инвестирайте разумно в хубав и изискан артикул.