грип

Байкавир – превенция и лечение на грипни заболявания

Полезни Публикации

Още в края на лятото прилагаме различни методи за стимулиране на имунозащитните свойства на организма. Превенцията и подготовката за атакуващите зимни вируси се оказва наистина съществена с оглед намаляване рисковете от боледуване. Противовирусните препарати, които се предлагат в аптечната мрежа както и хранителните добавки с витамини и минерали наистина играят ключова роля за да се справим с типичните грипни щамове, настинки и простуда. Системата за защита на организма и подобряване функцията на имунната система ефективно се повлияват от добавката Байкавир. Продукта е препоръчван от специалисти особено при лица, които често боледуват и се нуждаят от решение както за превенция със заболяванията така и за облекчаване на грипните симптоми при вече размила се инфекция.

Формула с доказана ефективност

Лекарствата и добавките, от които можете да се възползвате през грипния сезон наистина не са малко. Но не всички действат положително и резултата от прилагането не винаги е достатъчно задоволяващ. Байкавир представлява хранителна добавка, чиито състав е базиран на китайската народна медицина. Гаранцията за ефективност от първия ден на прилагане се дължи на основната съставка на продукта, а именно Shuang Huang Lian.

Специалисти препоръчват на пациентите си Байкавир като едно от възможно най-безопасните, естествени средства при грипни и остри вирусни инфекции. Съществения принос на продукта се дължи на факта, че:

 • Осигурява антибактериални и противовирусна действие;
 • Забавя и стопира развитието на бактериални и вирусни инфекции;
 • Значително облекчава симптоматиката при настинки, простуда и грип;
 • Има температуропонижаващо действие;
 • Облекчава болките в гърлото;
 • Поддържа имунната функция;
 • Прилага се като средство за профилактика при лица, изложени на сериозни рискове от заболявания с грипни или грипоподобни симптоми.

Характерно за хранителната добавка е това, че наистина действа и то още от първия прием. С доказано научно действие сега можете да си осигурите потискане на симптомите и ефективна защита от вируси и други патогени.

Състав

https://aptekifenix.bg/baykavir-kaps-400-mg-h-30-br-vita-gold.html

Акцентираме върху това, че хранителната добавка е изцяло растителна. Основно съдържанието включва:

 • Шлемник байкалски. Билката е изкючително разпространена в традиционната китайска медицина. Основните свойства, с които се характеризира са антиканцерогенно, антибактериално, противовъзпалително, антикоагулантно,  съдоразширяващо и диуретично действие. Растението се използва като средство за лечение на алергии, проблеми с кръвоносната система, при стомашно-чревни разстройства, високо кръвно и други;
 • Орлови нокти. Над 2000 години билката се използва като средство в китайската медицина за повишаване на имунитета. Използваемите части на растението са цъфтящите клонки, чиито екстракти подобряват значително физическата издръжливост на мускулите, има болкоуспокояващо действие както и антиоксидантни свойства. Изключително благоприятен ефект дава прилагането на билката при лечение на артрит, хипертония, възпаления на бъбреците, кожни раздразнения, висока температура и други;
 • Форсития. Още една добре позната билка, която се прилага като средство антипиретично, противовъзпалително действие при лечението на бактериални инфекции на горните дихателни пътища. Използва се и за укрепване на кръвоносните съдове.

Комбинацията от тези три ключови съставки гарантира безпощадна защита срещу вируси и бактерии. Изключително благоприятни и високоефективни са решенията, от които можете да се възползвате сега с прилагането на продукта Байкавир, който ще подпомогне организма при сезонните зимни инфекции.

Приложение и дозировка

Набора от вирусни и бактериални атаки, на които тялото ни е подложено наистина не са за пренебрегване. Важно е да се вземат навременни мерки, които да подпомогнат елиминирането на патогените. В това отношение прилагането на Байкавир е решаващо за да можете да преодолеете препятствията, пред които сте изправени. Състоянията, при които е препоръчително да се използва хранителната добавка са:

 • Респираторни заболявания;
 • Бактериални инфекции;
 • Гъбични инфекции;
 • При грип и простуда;
 • При стомашни инфекции;
 • Като средство за профилактика и превенция.

Продукта се препоръчва за лица над 12 годишна възраст като схемата за дозиране е изцяло и напълно съобразена със състоянието на пациента. Следвайте описаната дозировка според листовката за пациента за ад си гарантирате отличен резултат.