комплект спален

Цялостно и функционално мебелиране на спалнята

Обзавеждане и Интериор

Практичните решения, които днес ни предлагат мебелните магазини спестяват не само време, но и се грижат за пълното и цялостно обзавеждане на всяка една домашна зона. А от какво се нуждаем в спалнята?

  • Удобно и функционално легло;
  • Елегантен гардероб;
  • Разкошен скрин;
  • Симпатични нощни шкафчета.

И естествено всички тези елементи да бъдат в стил идентичен, пасващ на индивидуалното ни виждане за естетика и комфорт. А лесно ли можем да постигнем това? Със сигурност резултата ще бъде повече от положителен ако изберете предимствата, които дава цялостното обзавеждане със спални комплекти.

Лесно адаптивни идеи за спални в комплект

Първият вариант е за комплект с тапицирано легло и нощни шкафчето. Това е типичния базов вариант, който се предлага в множество цветни комбинации. Акцента при този вид спален комплект е във функциалността му. Независимо, че тук броя на елементите са по-малко, поради ограниченото пространство, което трябва да мебелираме, то се оказва, че вещите ни могат да бъдат безупречно подредени. Леглото в този случай задължително разполага с подматрачен механизъм или чекмеджета, което е основание да се елиминират други спални мебели като скрина.

спалня

Втория модел спален комплект е една идея по-ефектен. В случая е добавен скрин, но не какъв да е. Честа практика е скриновете да се ползват за дребен текстил, но в случая се избира комплект, при който тази мебел изпълнява и ролята на поставка за телевизор. Ето как още веднъж можем да спестим от пространството и да потърсим ефективност, така нужна и в почивната ни зона.

Спални комплекти от третия вид представлява комбинация от мебели за онези от Вас, които се радват на просторна и добре осветена стая. В тази спалня със сигурност няма да ни липсва нищо, защото ще можем да се насладим на всеки един детайл, който допълва интериора и му придава неповторим облик.

Предимства и недостатъци

Спални комплекти (базови модели)
Предимства – Компактно обзавеждане
– Лесно и бързо решение за цялостно мебелиране
– Достъпна цена
Недостатъци – Липса на креативност при моделите
– Използване на матрици с конкретни размери