маса

Как да изберем най-удобната маса за кухнята

Обзавеждане и Интериор

Мястото за настаняване в трапезарията трябва да бъде много добре обмислено. Ако това пространство се свързва с кухнята и с хола си струва да изберете такъв дизайн, в който този елемент ще има свое отделно място. Тя трябва да е удобна и да отговаря на стила, размера и интериора на жилището. Ако погледнете тук https://www.venus.bg/маси-и-столове/маси-за-кухня  може да разгледате голям набор от предложения и разнообразни варианти които хармонично ще допълнят трапезната ви зона.

Каква да бъде масата за кухня venus спрямо големината на стаята

Когато трапезарията е голяма, нямаме почти никакви ограничения във формата на избрания модел. Тя може да бъде кръгла, продълговата или квадратна. В по-малки помещения ви препоръчваме да инсталирате кръгла маса за кухня venus. Обикновено ще са ви нужни поне 80 см пространство, за да поставите стола удобно край нея. Ако изберете модел, който е сгъваем не пропускайте възможността да подберете към него толкова стола, колкото ще ви бъдат необходими, когато артикулът е в разтегнато положение. Това е най-сигурният начин, че вашите гости ще бъдат наистина настанени комфортно и правилно. Каква форма на маса за кухня venus ще предпочетете зависи разбира се и от вашия личен вкус и виждания. Голяма част от потребителите намират кръглите модели за наистина удобни и сближаващи. Може би това е опцията, която създава най-добра и уютна домашна атмосфера.

Разтегателна маса

Разтегателен модел Марион от venus:

  • Изработена от висококачествен бук масив;
  • Имате избор между два цвята;
  • Кръглата форма и разтегателният механизъм ви дават свободата да използвате по-голям плот, когато е необходимо;
  • Той е изработен от висококачествено ПДЧ.

След като обмислите на спокойствие различните критерии за които поговорихме, днес много лесно ще подберете моделът и формата, които са подходящи за вашето домакинство. Цветът на този артикул е не по-малко важен затова добре го съчетайте с останалата мебелировка в помещението. Ако имате въпроси може да се обърнете към консултантите.