двулицев матрак

Защо е по-разумно да се инвестира в двулицев матрак?

Обзавеждане и Интериор

Потребителите обикновено се колебаят между това дали да изберат за спалнята двулицев или еднолицев матрак. Това е доста важна и отговорна задача, тъй като ще спите върху този артикул години наред и той трябва да отговаря на предпочитанията ви за качество и цена. Хубаво е, че вече могат да бъдат поръчани модели и през интернет платформите, защото там изборът все пак е по-голям. От Мебели ВЕНУС препоръчват да разгледате подробно вариантите и да се запознаете с техните характеристики и начин на изработка. Така много по-лесно ще вземете решение, кой модел е подходящ за вас.

Какви са основните плюсове на двулицевите матраци?

Не знаете много неща за изработката на тези продукти, тъй като те не се купуват толкова често. Това е така, тъй като гаранционният им период е доста години и във времето нещата се променят.

В момента двулицевите матраци са луксозно изработени и в направата им присъстват различни качествени и иновативни материали. Те са на по-висока цена, но за сметка на това тя се възвръща с времето, тъй като бихте могли да ги използвате наистина дълго при правилна експлоатация. Могат да се завъртат във всички посоки, което е предпоставка да се износват равномерно.

Качествените модели дори предлагат лятна и зимна страна. Едната материя затопля в студеното време, а другата охлажда в топлото. Когато спалнята е семейна е възможно двамата партньори да имат различно усещане за твърдост и затова също има решение, като може да избирате индивидуално във вашата част, каква да бъде твърдостта. Магазин Венус днес ще представи подробности за един нов модел. Двулицев матрак Атина:

матрак

  • двулицев матрак „Атина“ е с ядро от високоеластична пяна с анатомични свойства, които ще Ви гарантират желаният комфорт за един спокоен и пълноценен сън;
  • моделът е изработен от материали с висока издръжливост, независимо от натоварването и устойчиви на деформации;
  • обвит е с калъф с памучна и вълнена вата, поддържащи естествена телесна температура;
  • те подсилват чувството за топлина през зимата и за хладина през лятото.

Перфектен избор, ако държите да притежавате качествен и ергономичен двулицев матрак.

Заслужава ли си да купите луксозен модел?

На някои хора може цената да им се стори твърде висока. Един подобен продукт обаче си заслужава парите, тъй като изработката му е прецизна и в нея влизат различни модерни материали. Те гарантират спокойния ви сън. Това има пряка връзка със здравето ви и енергията, която ще имате през деня. Не бива да се пренебрегват тези фактори при покупката на модел и затова ви препоръчваме да заложите на по-качествен и луксозен двулицев матрак.