абсорбатор

Качествени абсорбатори Бош за свежест в кухнята

Обзавеждане и Интериор

Има марки, чието споменаване буди респект и уважение. Наистина годините опит, утвърдени явни позиции на пазара, допринасящи за максимално улеснение и удобство за клиентите са водещи показатели, които съставят списъка от производители и брандове с висок рейтинг на челни места. Бош – производител и доставчик на технологии и решения, които обхващат широк спектър от продукти както за лична така и професионална употреба. Robert Bosch GmbH  е германска група от компании, която е добре позната и на българския потребител. Ако се огледате в дома си то наистина ще установите, че голям процент от домакинските уреди в кухнята и машините, с които поддържате градината носят логото на немския бранд. Днес ще представим положителните качества на абсорбаторите Бош, като съществен и необходим уред, който ще гарантира чиста, уютна и свежа среда дори докато готвите, пържите, печете и кулинарствате.

Свеж полъх в кухненската зона

Миризмите, мазнината и парите са нещо обичайно за кухнята. Тъй като това  е закрито помещение, което трудно се проветрява единствено от отворен прозорец се оказва много важно да бъде избран абсорбатор, който да изсмуква последиците от готвенето и да освежава въздуха. Най-модерните технологии на Бош са внедрени в практичните абсорбатри за вграждане, чиито качества имат отношение към интериорния ни комфорт:

вграден абсорбатор
  • Мощни мотори, които филтрират въздуха с изключителна бързина;
  • Икономично разходване на енергия;
  • Ниски нива на шум;
  • Адаптивно и дискретно монтиране в шкаф;
  • Пречистване на въздуха с до 85 % ефективност;
  • Лесна настройка за интензивна скорост за улавяне на парите и миризмите;
  • Енергоспестяващото осветление, което осигурява добра видимост над плота;
  • Приемлива и достъпна цена.

Характеристики, които разбира се, няма как да не бъдат взети под внимание от клиентите, търсещи качествено и гарантирано решение. друг приоритет на абсорбаторите за вграждане Bosch е тяхната дългогодишна гаранция, която в зависимост от модела на уреда е от 2 до 5 години. Търсите добър и ефективен абсорбатор? Изберете го от Мебели Арена на супер цена.