офис стол ръгби

Защо е важно да имаме комфортен и ергономичен офис стол

Обзавеждане и Интериор

Ако работата ви е свързана с това да прекарвате дълги часове на бюрото пред компютър със сигурност сте се сблъскали с различни схващания и неудобства. Тялото прекарва в една поза доста дълго време, а това винаги се отразява негативно на здравето ни. Спасение може да намерите, ако имате подходящ ергономичен офис стол. Той е задължителен компонент за всеки човек, който работи на компютър. Днес е лесно да откриете правилния артикул, защото търговската мрежа предлага разнообразие. Магазин за офис стол www.venus.bg е точното място снабдено с качествени и стилни артикули.

Работен или президентски модел да изберем

Щом започнете да проучвате въпроса пред вас ще възникне дилемата дали да купите класически компютърен офис стол или да инвестирате по-голяма сума в така наречения президентски. До голяма степен решението зависи от вашите лични предпочитания и финансова възможност. Компютърните модели са много комфортни и могат да бъдат регулирани на височина, наклон на седалката, подлакътниците и други, за да се чувствате достатъчно удобно. Здрави са и с добър дизайн. Президентските са висок клас обзавеждане, което се подсказва от впечатляващия им външен вид и по-високата цена. Те са по-големи като дизайн, което естествено ги прави и по-комфортни за седене. Имат повече механизми и възможности за регулиране на параметрите. Магазин Venus.bg ви препоръчва следния артикул. Кожен президентски офис стол Gobi с подлакътници – Черен:

президентски офис стол

  • Президентският офис стол „Gobi“ e снабден с ергономични функции, които Ви позволяват да го регулирате според Вашия ръст и предпочитания;
  • Можете да коригирате височината на седалката и нейната дълбочина, както и височината на облегалката за глава;
  • Столът разполага също с люлеещ механизъм, функция за заключване в позиция под наклон и лумбална опора;
  • Auto weight-sensing – с функция за люлеене с автоматично настройване.

При възможност не пестите от покупката на такъв артикул. Вземете най-доброто, за да се погрижите по правилен начин за здравето си.

Каква е ролята на тапицерията в покупката на подобна офис мебел

Разглеждайки различните предложения в интернет магазина, непременно се насочете и към това каква е тапицерията на избрания от вас артикул. Тя ще бъде в постоянен контакт с тялото ви и трябва да ви допада като усещане и характеристики. Днес тапицериите са много разнообразни и имате възможност да избирате между:

  • Дамаска – популярна при компютърните офис столове. Тя не запарва почиства се лесно и е на достъпна цена;
  • Еко кожа – добро предложение като се има в предвид, че тя създава характерното луксозно излъчване на модела. Мека и приятна на допир, което ще ви хареса;
  • Естествена кожа – луксозна и скъпа, винаги отличаваща се с перфектно качество.

Намерете модел, който да ви допада изцяло и поръчайте онлайн.