стая за деца

Лесно ли е да се създаде концепция за интериор на детска стая с трима малки обитатели?

Обзавеждане и Интериор

Децата са съществата, които могат да ни карата едновременно да преливаме от щастие и да ти изпъна нервите така, че да изпитате лудост. Разбира се, в грижите за тях и създаването на място, където да си почиват и подготвят уроците си всеки родител се изправя пред предизвикателства, които изискват повечко внимание. Да имаш едно дете е карма, но да имаш 2 и дори три е пълно щастие, което наистина е повод за гордост и приятни емоции. Но наистина тази отговорност може да се превърне в сериозен аргумент и предизвикателство за това да изберете концепция за обзавеждане на детска стая. Интериора тук би бил доста лесен за изпълнение ако имате три отделни стаи за трите си деца. Но ако такава опция няма, тъй като жилището е малко? Какво следва от тук нататък?

мебели за детска стая

Решението, които стои пред многодетните родители по отношение на интериора на детската стая може да се окаже трудоемко и скъпо. Но това пък е мотив да насочат поглед към по-иновативни и модерни предложения с компактно и ефективно обзавеждане, което да пасне и създаде приятен и изискан дизайн в стаята. За детска стая – интериор обитаван от повече деца предлагаме комплект с двуетажно легло. Концепциите в мебелното производство наистина са многообразни и предлагащи да откриете и вашия вариант, който да се адаптира към габаритите на стаята. Разбира се една такава комбинация от легла, както и мебели за съхранение на лични вещи е доста скъпичка и ако се запознаете с предложенията на пазара ще установите, че от 2 хиляди лева стартират цените за такъв род обзавеждане.

Има и друг вариант – поръчка. Наистина поръчковото обзавеждане за интериора на детската стая може да се окаже добро решение, тъй като в крайна сметка всяка неравност, дефект или друг тип недостатък на стаята ще бъдат елиминирани. Дори с три деца интериорния дизайнер ще открие онова балансирано излъчване и модернистична визия на детската стая, която да осигури на обитатели ѝ максимален уют и комфорт. Когато децата са повече, а стаята една наистина в основата на оформянето на интериора е удобството. Затова акцента в такива детски стаи са леглата, които са индивидуални за всяко детенце, а останалите детайли като етажерки, бюро, гардероб, скрин се разпределят за общо ползване. Това е чисто техническата страна на интериора на детската стая, което обаче не означава, че трябва да се елиминират и онези визуални акценти, които да покажат, че това е именно стая, предназначена за ползване от деца. Свежи тонове, интересни линии и типичното детско излъчване – това е следващия акцент, с който родителите също е добре да се съобразят.