фотоепилатор

Кои са най-ефективните фотоепилатори за ползване у дома?

Полезни Публикации

Ползването на апарати за дълготрайно обезкосмяване в домашни условия вече е възможно и дамите са облагодетелствани от това, че не е нужно да си губят времето в козметичните салони, а лесно да се справят с тази козметична процедура без особено затруднение. Разбира се фотоепилаторите се превърнаха в абсолютен хит през последните години  интересът към тяхното ползване се оказва напълно оправдан поради високата ефективност. Не са малко предлаганите на пазара марки  и модели, които доказват, че борбата с обезкосмяването е спечелена в полза на гладката и нежна кожа. В търсене на ефективни фотоепилатори обаче днес ще представим три варианти, които определено се ползват с висока репутация и собствениците и ползвателите им наистина са доста доволни от постигнатия резултат:

фотоепилатор Philips
  • Фаворита в борбата с дълготрайното обезкосмяване е Philips Lumea. В зависимост от броя на приставките както и зоните, върху които може да се ползва фотоепилатора имате възможност да изберете подходящия модел. Дами, които само за 6 месеца са успели да намалят окосмяването с над 80 % споделят, че независимо от модела всеки от тях е високоефективен. Системите за премахване на окосмяването Philips Lumea са изключително безопасни за употреба в домашни условия и ефективната им защита против изгаряне както и сензор за цвят на кожата са от причините, които са провокирали покупка при клиенти, които са обмисляли от дълго време инвестицията в такъв полезен уред.
  • На втора позиция след утвърдените и доказали ефективността си фотоепилатори Филипс няма как да не добавим и Lescolton. Това са предпочитани уреди за фотоепилиране, които освен това разполагат и с приставка за подмладяване. Или купувате един уред, а получавате две възможности. Интереса към този вид фотоепилатори се дължи не само на тези две функции на уреда за трайно обезкосмяване, а същевременно и заради ниската цена. Определено Lescolton са бюджетно решение, което е не по-малко ефективно в намаляването на упоритото окосмяване. Затова ако търсите вариант, но на по-ниска цена то с всеки от моделите на Lescolton ще намерите правилния уред, който да ви помогне за постигане на желания ефект.
  • Третата марка фотоепилатори, които ще представим в категорията „доказана ефективност“ са Silk’n. Предимството на тези уреди за обезкосмяване е мини размера. Определено това се харесва на дамите, които пътуват по-често и за да не пропуснат графика с извършване на процедурите винаги имат под ръка своя фотоепилатор Silk’n, който да използват.

Ефективни, висококачествени, компактни и доказали се като разумна инвестиция са брандовете, които до тук изброихме. А най-добри цени за изброените продукти можете да намерите в онлайн магазин КрасивоТяло. Ще се радваме ако вие искате да споделите своите мнения и коментари за други марки и модели фотоепилатори, които са доказали своите качества като метод за дълготрайно премахване на досадното окосмяване.