луксозни тапети

Съществуват ли конкретни критерии при избор на тапети?

Обзавеждане и Интериор

Отдавна отмина схващането, че ако декорирате жилището си с тапети, значи сте демоде. Едни от най-реномираните международни фирми произвеждат висококачествени продукти, които да отговорят на най-смелите ви очаквания. Ако изберете да облечете стените по този начин, ще създадете една уникална и индивидуална обстановка, съобразена с личните ви предпочитания и вкусове. Поръчайте качествени тапети от Лерос, за да претворите фантазиите си върху стените във вашия дом. В каталога на търговеца ще намерите най-добрите нови модели на италиански, немски и английски фирми. Качеството на изработка има ключово значение за това, всичко да изглежда луксозно и стилно.

Кои характеристики ще ви накарат да изберете определен модел?

Със сигурност е скучно да използвате само латекс и различни видове мазилки, за да постигнете красив интериор. Тапетите внасят много очарование и правят обстановката значително по-уютна. Едно от основните им качества, които биха ви привлекли към тях е възможността да направите нещо много оригинално, което отсъства в другите апартаменти. Бихте могли да разположите тапети само на едната стена като акцент, да облечете всички стени или да комбинирате различни видове, за да направите стаята още по-интересна.

Днес моделите се изработват от високотехнологични материали, които ги правят максимално реалистични и приятни при допир. Съществуват неограничени комбинации от нюанси, десени, а цветовете са невероятно реалистични и живи. Вариантите, които имитират някаква текстура са едни от най-търсените, именно заради естествения си вид. Качеството на материала с който са изработени създава приятно усещане в помещението и дава търсената трайност във времето.

Какви са видовете тапети според вложените материали в изработката им?

Научете малко подробности за различните модели, преди да откриете подходящия за вас. Ще ви запознаем с няколко варианта, според материала от който са изработени:

  • за баня – те обикновено са направени от PVC. Много добре понасят влагата и конденза, което ги прави подходящи именно за това помещение;
  • акрилни – достатъчно качествени и устойчиви познати с това, че много добре позволяват на въздуха да циркулира между стената и повърхността им;
  • симплекс влагоустойчиви – техните цветове няма да се променят във времето независимо, че са изложени на светлина или влага.

Винаги може да разгледате тапетите от Лерос, защото техните десени и качество на изработка с уникални. Текстурата не може да бъде сравнена с нищо досега, а стилните и елегантни акценти ги правят толкова желани. Подобен артикул ще създаде съвсем различно усещане в помещението. Последният писък на модата са италианските модели, отделящи нежен аромат. Обстановката в жилището може да бъде съвсем различна с добре подбрани и висококачествени луксозни тапети.