комплект мебели

Как да променим обстановката у дома с помощта на качествен спален комплект?

Обзавеждане и Интериор

Нормално е след определен период от време мебелите, които използвате у дома, да започнат да дават дефекти и да се амортизират. Обикновено не се фокусирате върху обзавеждането на спалнята, но то е едно от най-важните в апартамента. Тук трябва да се чувствате максимално комфортно и с удоволствие да си почивате и да се приготвяте за излизане. Понеже този вид обзавеждане се ползва по-дълго време, е нормално да поискате нещо по-модерно и практично. Спални комплекти от магазин Венус ще ви осигурят всички удобства, за да се настаните бързо и да използвате новото оборудване.

Как да изберем най-подходящия спален комплект?

Когато търсите мебели за спалнята, трябва винаги да се съобразявате с нейната квадратура и размери. Тук всеки модул трябва да се ползва напълно удобно, защото е важен за съхранението на дрехите и за вашето удобство. Винаги следете в характеристиките на спалните комплекти техните размери, за да се ориентирате кой артикул къде ще поставите в стаята. Мебелите, които ще ви бъдат най-удобни, трябва да изглеждат стилно и елегантно, а това е постигнато още от производителя.

Всички спални комплекти се изработват в идентичен стил, за да изглеждат максимално хармонично. Няма да има никакво разминаване между материалите за изработка, цветовете и декоративните елементи. Съвременните сетове включват легло, нощни шкафчета и гардероб. Тези базови мебели са напълно достатъчни за едно семейство да се настане удобно и да има нужното пространство за подредба на вещи. При желание винаги може да допълните обзавеждането с подходящ скрин. От магазин Венус ще ви запознаят с един актуален модел. Спален комплект с матрак 180/200 см – Boutique 2 – Кашмир/Капучино мат:

мебели за спалня
  • комплект „Boutique 2“ – луксозно предложение за обзавеждане, което предлага ползването на спално легло с матрак и тапицирани табли;
  • две нощни шкафчета и голям гардероб;
  • леглото разполага с амортисьорен механизъм, за повдигане на матрака и подматрачно пространство;
  • гардеробът е с четири врати и три големи чекмеджета;
  • с вътрешно разпределение – три лоста и рафтове;
  • по желание може да поръчате скрин, който има четири чекмеджета.

Красиви и добре изработени мебели с чиято помощ бързо ще трансформирате интериора на спалнята.

Има ли причина да поръчаме скрин към обзавеждането?

Както споменахме мебелите се изработват на модулен принцип и точно за това винаги може да допълните с някой артикул по желание. Скринът е изключително желан модул, защото дава допълнително място за подредба на дрехи. Този артикул се състои от няколко обемни чекмеджета, като в същото време има и голям плот. Спокойно може да се използва като поставка за телевизор, тоалетка или място за вашата декорация.