ъглов диван

Предимства на П и Г-образни дивани

Обзавеждане и Интериор

Едни от най-добрите дивани са тези с ъглова и П-образна форма. Причините за това се крият най вече в приспособимостта на тези варианти мека мебел и тяхната адаптивност както в по-минималистични пространства така и в по-просторни стаи. Идеята за покупка точно на ъглова мебел не е за подценяване, тъй като всеки интериорен дизайнер ще ви потвърди, че нейните положителни качества ще бъдат не само визуални, но и по отношение на безупречната организация на останалите елементи в помещението. Диваните с ъглова форма освен традиционно в дневната могат да бъдат ползвани навсякъде, където пожелаете. Приспособими както в заведения и ресторанти ъгловите дивани биха стояли чудесно и в хотели, в лоби барове и редица други места, където се търси ефективност, естетика и уют.

диван

С ъглови дивани – www.mebelilenistyle.com можете бързо да осигурите и в собствения си дом тази идилия и комфорт. Принципа на устройство на тези мебели е в това да имат лежанка. Именно на нея се дължи модната концепция и функционалност. Ролята на този тип мека мебел е в това, че на фона на стандартните дивани тук можете да полегнете без да разпъвате механизма и това няма да попречи на останалите членове от семейството ви също да ползва останалата част от дивана. И разбира се, за да продължим със суперлативите и положителните характеристики на Г или П-образните модели мека мебел няма как да не споменем и за раклата, която открива едно невероятно място под лежанката. Съхранявате тук спално бельо, дебели завивки, дори друг домашен текстил без всякакво притеснение, защото именно тази ракла е една от търсените практични функции на диваните с ъглово позициониране.

ЛениСтил се интересува от нуждите на своите клиенти и именно в това е причината днес да разполага с такъв огромен потенциал от модели, които да допаднат на онези от вас, които имат специални изисквания към конкретни елементи на обзавеждането в дома. С ъглови модели освен ракла, адаптивен и модерен вариант за дома получавате и опция за разтегателен механизъм. Да превърнеш дивана в легло днес е изключително лесно и не се изискват инженерни умения за да се справиш с трансформацията. Изборът е персонален и изцяло се съобразява с интересите на домакинството. В каталога на ЛениСтил има изключително богата гама от обзавеждане с ъглова форма и ако обърнете внимание ще забележите, че те не само в категорията мека мебел, а също така в колекциите от секции, кухни и други. Така, че ако търсите нещо различно и адаптивно то решението е именно тук – на mebelilenistyle.