двулицев матрак

Защо е важно да имаме качествен матрак

Полезни Публикации

Сънят е от значение за всички хора, тъй като така си отпочиват от тежкия ден и се зареждат с нова енергия. Да сме настанени обаче удобно, зависи от това какъв матрак ще изберем. Моделите са различни и предлагат различна степен на твърдост. За да открием подходящия за нас е важно да се запознаем с характеристиките на артикулите и да преценим личните си критерии. Научи повече за еднолицевите и двулицевите матраци в каталога на магазин Venus.bg. Така ще се сдобиете с наистина добре изработен модел, който ще ви служи години наред.

Как да изберете подходящ модел за спалнята

Това от какви материали е изработен матракът е първото, което ще ви направи впечатление. Научете повече за основните разновидности пружинен, латексов и мемори. Може да споменем, че пружинните са едни от най-предпочитаните, защото предлагат много добро съотношение между качество на изработка и цена.

Пружината може да бъде по-обикновена бонел или по-сложна покет. Препоръчваме ви да научите повече за пружинните матраци, защото те са един добър избор. Хубаво е, че се предлагат във всички степени на твърдост и освен това са допълнени от още материали за повече комфорт. Латексовите осигуряват много добра опора на тялото и освен това са хипоалергенни.

Научете повече за тези артикули, ако сте решили да инвестирате в тях. Мемори матраците са много подходящи за семейната спалня, защото не предават движението от едната в другата част и няма да се будите от мърдането на вашия партньор. Днес ви предлагаме да научите повече за един от моделите на Venus.bg. Двулицев артикул Емира:

матрак

  • „Емира“ представлява двулицев матрак, с ядро от белгийски латекс, метални пружини, естествена вълна и кокосови влакна;
  • латексът съдържа естествен каучук, който си възвръща формата след деформации и осигурява всичко необходимо за един спокоен сън;
  • сърцевината на модела е от пружини, навити на спирала, осигуряващи стабилна опора и правилна позиция на тялото по време на сън;
  • добавен е луксозен свалям топ матрак, съставен от памучна вата и белгийски латекс;
  • „Емира“ е с анатомични свойства, добра проветривост и антибактериална обработка;
  • Научи повече за модела онлайн.

Сложно изработен модел, който гарантира удобство и е с гаранция 10 години. Твърдостта му е средна, една от най-предпочитаните от хората.

Да изберем ли покупка през интернет магазин

Не се колебайте да поръчате нещо подобно онлайн, защото точно тук се представят най-новите и актуални модели. Научете повече за последните оферти на търговеца и не пропускайте да се възползвате от промоциите. Само онлайн имате възможност да купите качествен продукт на много по-ниска от реалната цена. Доставката ще бъде направена в кратък срок и то от магазина.