замразени плодове

Формула за успеха на бизнеса със замразени продукти

Полезни Публикации

Дистрибутирането на храни у нас е сред най-печелившите бизнеси. Но за да си успешен и за да разчитат търговците на предложенията, които им представяш е очевидно, че трябва да се отнесеш отговорно и да им осигуриш възможно най-конкурентни условия. Затова има фирми за дистрибуция, които се радват на огромна популярност и други, които са в такова затишие, че наистина им предстои да фалират. Тъй като заговорихме за храни днес ще представим дистрибуция на замразени продукти от Загора Груп БГ. Компанията е сред най-популярните и поради отговорното отношение и отлична продукция, която предлага на своите клиенти се нарежда при конкурентните търговци, на които и вие можете да се доверите.

Защо е важен дистрибутора на замразени продукти

Всеки тип храни, които се предлагат в търговската мрежа е необходимо да бъдат транспортирани съгласно инструкциите за съхранение и безопасност. И тъй като замразяването на продукти, предназначени за консумация са специфичен тип храна е очевидно, че не всеки дистрибутор може да ги достави в годно състояние, което да позволява продължителното им съхранение. Действително съществен принцип за осигуряване на сигурни, надеждни и експедитивни доставки на замразени продукти е избора на партньор, благодарение на който можете да разчитате за да напълните фризерите със стоки, които да се харесат на клиентите ви.

Спецификата на този тип дистрибуция се отнася до:

  • Осигуряване на транспортни средства, които са предназначени за доставка на специфично обработени храни;
  • Съхраняване на продуктите, съобразно добрите производствени практики и отговорност към предоставянето на качествени храни на пазара;
  • Експедитивна доставка, гарантираща разнообразие във фризерите на търговския обект;
  • Отлични, конкурентни условия и добри цени.

Това са основните показатели, по които можете да се ръководите, когато избирате фирма за дистрибуция, която да осъществява доставките до обекта ви. А безспорно от Загора Груп БГ са се доказали като коректни и удовлетворяващи както потребностите на обектите така и на крайните клиенти.

Лесно, удобно и бързо

замразена риба

Максимата и принципите на един бизнес са в основата на това той да прогресира. Ако сте търговец на храни и искате да сте конкурентни със сигурност не бива да пренебрегвате партньорските отношения с дистрибуторите. За да сте удовлетворени от качеството на услугата не подценявайте това, което могат да ви осигурят от Загора Груп БГ. Привличащи вниманието на търговците са:

  • Лекотата, с която могат да направят заявка за доставка на замразени продукти;
  • Удобството, спестяващо време и усилия;
  • Бързина на обслужване на професионално ниво.

Заложете на опита за да не подведете крайните клиенти. Изберете фирма за дистрибуция със стабилни позиции на пазара.