почистване на яма

Колко струва поддръжката и почистването на септична яма

Полезни Публикации

Независимо, че държавната политика е насочена към облагородяване дори на райони, които са слабо населени то все още има не малко места, където липсата на изградена канализация създава редица битови трудности. Отводняването на къщи и търговски обекти става трудно, а профилактиката и почистването на използваните септични ями е наложително с оглед на това да се избегнат сериозни екологични замърсявания.  Питате ли се как биха работили миялната машина, пералнята, как бихте използвали ваната или душ кабината, ако няма канализация? Изключително неудобство и дискомфорт се създава за домакинствата, които живеят в населени места без централна канализация. Единственото решение е септична яма, която да се почиства на определен интервал от време с цел да се получи преливане и създаване на бедствено екологично положение.

Услуги в помощ на домакинствата

Разбира се, че през 21 век е немислимо човек да не използва уреди и оборудване, които да гарантират неговото удобство. Липсата на изградена централна канализация е сериозен проблем, но това не е мотив да се откажете от ежедневния душ или пък ползването на миялната машина. Използването на септични ями е един от широко използваните методи, при които наистина събирането на отпадните води има известен контрол. Независимо от дълбочината и размерите на ямата обаче е ясно, че в даден момент се налага нейното почистване. Ежедневното натоварване на канализацията от домакинството е повод да се замислите за почистването на ямата с цел да не създадете предпоставка за неприятности, преливане и наводнение.

Почистването на септични ями е услуга, която се предлага в цялата страна. Дори в столицата  и околностите, където все още няма канализация домакинствата разчитат на фирми, които предоставят такива. Като всеки друг вид услуга и тази си има своята цена. Но не бива да се тревожите, тъй като наистина тарифите са символични на база свършената работа и осигуряването на комфорт и удобство при ползване на битови уреди и ежедневни дейности.

Почистване на ями цени зависят от:

  • Местоположението на имота;
  • Колко кубика отпадни води ще бъдат изпомпени и превозени до централната канализация;
  • Само изпомпване или се включва и почистване и дезинфекция на септичната яма;
  • Какъв брой персонал е нужен за извършването на услугата.

Комплексни са факторите, които сформират крайната цена за услугата, но имайте предвид, че без значение какви ще са утежняващите обстоятелства то наистина всеки клиент би могъл да разчита на добро съотношение между изгодна цена и качество.

Защо да ползвате професионални услуги

Видимо е, че цените на този вид услуги са напълно достъпни за домакинствата. Няма как да пренебрегнете такива работи, особено ако септичната ви яма има нужда от по-чето почистване. Експертите от областта съветват своите клиенти да ползват услугите на всеки шест месеца, тъй като така си гарантират:

почистване на шахта
  • Минимален риск от еко замърсяване;
  • Намаляване на потенциални наводнения и преливане на ямата;
  • Спокойствие и сигурност при ползване на уреди и ежедневни битови нужди.

Този вид услуга всъщност е приложима не само при отдалечени населени места, където има ежедневно обитавани къщи, а също така от автомивки, запушени шахти, които не могат да поемат отичането на дъждовните води, пречиствателни станции и т.нат.

Ако се чудите колко би ви струвала услугата не се колебайте да потърсите професионалния екип на Канал Техник. Фирмата работи в цялата страна и разполага с професионална техника от най-висок клас. За да се гарантира качествена услуга на добра цена се прилагат иновативни методи и техника, които пестят време и вашите пари.

Погрижете се за спокойствието на вашия дом и бизнес. Изберете Канал Техник, защото тук не цената е от значение, а предлаганото най-високо качество, отговорност и ангажираност. Редовното почистване и профилактика на септичната яма вие удължавате нейния живот, а това безспорно е необходимост ако изцяло разчитате за отводняването на канализационната система на дома си именно на нея.