Спалня, дневна, антре – предназначенията на скриновете не са едно и две

Обзавеждане и Интериор

Някои мебели просто трябва да ги имаме… Като супер практичните скринове за спалня, които към днешната дата могат да се открият в почти всеки един български дом. Компактният им дизайни размери са причината те да бъдат толкова предпочитани и купувани, а естетическите им качества ги правят подходящи за комбиниране с всеки стил интериор, който сме избрали за своето жилище. Останете на страницата и научете повече за този интериорен компонент.

Какво е предназначението на съвременния скрин

За тази мебел не може да се даде точно определение, защото нейното предназначение е всестранно. Може да се използва за съхранение на всякакви видове вещи, което го прави подходящ и за всекидневни. Колкото повече чекмеджета и шкафове включва дизайнът на комода, толкова по-практично ще бъде неговото присъствие в спалнята, а и не само в тази стая.

Определя се като допълнителен компонент към основното обзавеждането в стаята за сън, но най-вече към гардероба, чиито капацитет поставя пред нас лимит за побиране на дрехи и други принадлежности. Ако от известно време обмисляте покупката на скрин за спалня, ви съветваме смело да заложите на този компонент, защото с него интериорът в спалнята ще изглежда функционален, но преди всичко – завършен.

За къде е подходящ

Дори и основното предназначение на комода да е за спалното помещение, същият би стоят еднакво добре и в други стаи, като например в детската, дневната и дори коридора. Това придава мултифункционалност на тази мебел, която е винаги „добре дошла“ в нашия дом. Освен че присъствието й ще се отрази положително на много нива, тя няма да заеме излишно пространство, което я прави удачен избор и за малки жилища.

Спалня, дневна, антре – предназначенията на скриновете не са едно и две. И ако искаме да се насладим на максимални удобства вкъщи, определено ще ни се наложи да инвестираме в красив комод, който да е с атрактивен дизайн, да е с подходящите размери и разпределение. Проверете какви предложения има в онлайн магазин Лени Стил и добавете още малко естетика към жилищния интериор!

В какви разновидности можем да го открием

Скринът има специфичен дизайн, но все пак би могъл да се открие и в доста разновидности, като например:

  • Модел с две шкафчета и едно чекмедже – много добре решение, с което няма да съжаляваме;
  • Комод само с чекмеджета – може да са три или четири, но и в двата случая те правят нагледната подредба на личните вещи напълно възможна;
  • Тип „модул“ – тази разновидност на скрина за спалня е също много интересна, защото комбинира отворения тип отделения с функционални шкафове;
  • Тоалетки – те могат да са само като маса, но и да са с дизайн, който включва и чекмеджета. Присъствието на голямо огледало е също стандартна особеност, която е добре да бъде взета под внимание.

Покупката на скрин за спалня е неизбежна в много от случаите – когато се нуждаем от още мебели за запълване на свободното пространство, когато ни трябва допълнително място за съхранение на дрехи и бельо, когато искаме да увеличим удобствата в дома си като цяло!

Защо да го купим от онлайн магазин Лени Стил

От съществено значение е от кой магазин купуваме мебелите си. Когато се натъкнем на коректен търговец, който може да ни гарантира, че ще ни предложи продукти с топ качество и на изгодни цени, нещата добиват коренно различен смисъл за нас…

Оказва сме, че сме на правилното място в правилното време, а това на свой ред е достатъчна причина да заложим именно на този магазин и да изберем всяка една мебел за дома именно от там. Поръчайте скрин за спалня от Лени Стил, защото там офертите са най-атрактивни – освен гаранция за прецизната изработка за всеки един интериорен компонент, всеки потребител ще получи и уверение, че вложението му ще бъде на 100% оправдано.