детска стая

Как да изберем обзавеждане за мечтаната детска стая

Обзавеждане и Интериор

Всеки родител иска да подари на детето си приказна детска стая. Споменът от това колко добре са се чувствали малчуганите в детството си в любимата стая остава завинаги. Ето защо производителите днес са се погрижили да предоставят богата палитра от артикули, които да съчетаете красиво сами или да изберете в готов вид. Онлайн магазин Venus.bg ви дава шанс да осъществите детската мечта като откриете подходящи мебели, изработени качествено и на много реални цени. В продуктовия каталог ви очакват различни възможности от които да избирате. Бюра, детски легла, шкафове и скринове, гардеробчета и много други.

Защо да изберете готовите комплекти за детска стая

В натовареното и забързано ежедневие времето никога не достига, а изборът на различни мебели е отговорна и важна задача. Особено когато става въпрос за детската в която нещата трябва да бъдат подбрани по-специфични критерии. Ето защо ви препоръчваме да изберете комплект благодарение на който с една покупка осигурявате всички необходими артикули. Те са съчетани перфектно и са изработени специално за най-малките, като всеки детайл е обмислен внимателно. Ето и една идея от Venus.bg. Комплект за стая „IVANOI“ DIOMMI (40-065) – 90/200 см:

"Детска стая https://www.venus.bg/детска-стая"

  • Комплект за приказна стая „IVANOI“ DIOMMI (40-065)- с едно легло;
  • Изработва се в цвят по избор от предложените;
  • Легло с висока табла;
  • Нощно шкафче с две чекмеджета;
  • Бюро с чекмедже и подвижен плот за клавиатура;
  • Надстройка за бюро с две вратички и рафтчета;
  • Колонен шкаф с две чекмеджета и рафтове;
  • Колонен шкаф с две врати и рафтове;
  • Двукрилен гардероб с лост за закачалки и две чекмеджета;
  • Скрин с шест чекмеджета.

Прекрасен шанс да изпълните стаята със съдържание. Всички компоненти от комплекта са съчетани помежду си и ще бъдат полезни на детето в неговото ежедневие.

Как да организирате правилно интериора

В детската стая е изключително важно как са подредени отделните мебели в пространството. Специалистите препоръчват когато премисляте кое къде да бъде поставено, да обособите отделни функционални зони, благодарение на които дейностите в ежедневието ще бъдат ситуирани в  в кътове. Определено леглото и гардеробът трябва да са в едната част, която ще служи за спалня, бюрото и шкафчетата в друга за учене, а в свободната част, която е предвидена за игри и забавления бихте могли да сложите масичка или диванче. Важно е да не претрупвате с прекалено много артикули и всичко да изглежда добре съчетана и хармонично. Важно е да измерите свободното пространство предварително, за да сте наясно точно какви мебели бихте могли да поставите там и как да ги разположите правилно.