скрин

Скриновете ракли – кое ги прави толкова практични

Обзавеждане и Интериор

Многообразни са решенията, които мебелните фирми предлагат относно избора на скринове. За да се адаптират към стилистиката на интериора и индивидуалните потребности на клиентите определено ставаме свидетели на креативност и вдъхновение от страна на проектиращите скринове дизайнери. А покупката на скрин за едно домакинство е въпрос на лична организация и удовлетворяване на навиците. Все пак ако сте свикнали да прибирате в скрина само бельо то ще продължите да го правите и с новоизбрания. Ако пък скрина е място за съхранение на спално бельо като чаршафи и калъфки то вероятно ще потърсите не само вариант с чекмеджета, но и шкафове. А варианти определено не липсват и с един от интересните ще ви запознаем днес.

Какво представляват скриновете тип ракла

Споменахме в анонса, че варианти за подредба на всякакви вещи има. Именно поради това за онези от вас, за които скрина е подходящ за спално бульо и по-едър домашен текстил представяме скрин ракла. Това е също скрин, който разполага с чекмеджета, но горната част е във формата на скрин т.е. разполага с обем, в който със сигурност може да се поставят дори олекотени завивки.

скрин ралка

Удобството на такъв вид мебел се дължи на факта, че е комбинативна и може да се приложи както стандартен скрин заради чекмеджетата, които има, а освен това и като ракла, която също е мебел несъмнено необходимо за всеки домашен интериор.

Вероятно ви стана интересно, че видовете скринове освен със стандартното разпределение от:

  • Няколко на брой чекмеджета;
  • Чекмеджета с шкаф.

Представя се и вариант с ракла, което и могло да се приеме като една много добра алтернатива, с която наистина имате възможността да намерите идеалното и перфектно решение за оптимизиране на малката ви спалня.

Не е нужно вече да оставяте завивките върху леглото, защото ще разполагате с практичен скрин ракла. Това не елиминира възможността винаги да намирате и любимите си късметлийски чорапи, тъй като в скринчето ще има място и за тях.