скрин за спалня

Кой модел скрин ще подхожда на модерната спалня?

Обзавеждане и Интериор

Има мебели, които предизвикват по-голям интерес у потребителите, тъй като предлагат редица удобства и възможности. Мебели ВЕНУС бял скрин с чекмеджета ще изглежда много стилно и естетично във всяка спалня. Той е предпочитан за интериора, понеже ви предлага допълнително пространство за подредба на тънки дрехи и други лични вещи. Красивите поставки са популярни от много години, но с времето стават все по-удобни и елегантни. В момента се изработват от качествените плоскости МДФ и ПДЧ, което им придава интересен и гланциран ефект и ви позволява да ги поддържате много по-лесно.

Как бързо да изберем подходящ скрин за спалнята?

Щом искате да направите зоната за сън и почивка по модерна и функционална, е добре да инвестирате подходяща мебел с чекмеджета. Моделите в бял цвят в момента са най-предпочитани, понеже изглеждат свежи и се вписват в идеята на модерното обзавеждане. За спалнята най-предпочитаните варианти са тези с чекмеджета, защото в тях ще поберете повече дрехи както и различни други артикули.

Когато избирате такава мебел се насочете към дизайн, който подхожда на леглото и гардероба и разполага с модерни екстри. Те най-често са механизми за безшумно и плавно отваряне и затваряне на чекмеджетата. Тази функционалност не е без значение, тъй като няма да чувате тракане и скърцане всеки път когато ги отваряте. Изберете предварително място на което ще инсталирате новия скрин и следете за това избраният артикул да бъде с точните размери. По-лесно ще се ориентирате в богатата гама от артикули, ако ги познавате добре и се насочите към конкретни модели. От Венус препоръчват – Скрин Класик 941 – Дъб суров / Бяло гладко:

скрин
  • „Класик 941“ е практичен скрин, част от серия за обзавеждане на спалня, хол или дневна „Класик“;
  • скринът е снабден с четири вратички и чекмедже;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете: дъб суров/бяло гладко.

Красив и функционален модел, който чудесно ще допълни обстановката във вашата спалня и ще ви осигури повече комфорт.

Защо да изберем скрин в бяло за спалнята?

От доста време интериорните специалисти препоръчват да обзавеждате домовете си в светли и свежи тонове. Така създавате усещане за по-голям простор, има достатъчно светлина и е възможно настроението ви да стане по-добро в подобна обстановка. Интериорът на спалнята може да се освежи като поръчате мебели в бяло. Те ще изглеждат красиво и нежно именно в помещението, където търсите най-много спокойствие и релакс. Търговците ви представят много такива изделия с различни практични удобства, достатъчно чекмеджета и шкафове на за багаж, както и голям удобен плот, върху който да поставяте различни неща.