шкаф за обувки

Каква е причината да инвестираме в нов шкаф за обувки с модерен дизайн?

Обзавеждане и Интериор

През годините хората свикнаха да обръща внимание на всяка една зона от апартамента си и да се стараят мебелите там да бъдат достатъчно функционални. Особено впечатление прави интериорът на входното антре, което често е малко и тясно. Тук има специфично обзавеждане, то задължително присъства, тъй като в него подреждате различни вещи, връхни дрехи и обувки, с които сте били навън. Мебели Венус ви предлагат да потърсите нов и модерен шкаф за съхранение, който ще замести стария с вече остаряла визия.

С какво се характеризират модерните шкафове за обувки?

Тези мебели се конструират по начин, който ги прави удобни за използване от всички и ги интегрира перфектно в интериора на коридора. Дизайнът им трябва да съвпада с този на портмантото и гардероба, които обикновено също намират място тук. Шкафовете за обувки се изработват от здрави и устойчиви материали най-често MDF и ПДЧ.

Това предполага, че те могат да бъдат представени в най-различни цветове и форми, за да направите зоната точно по вашия вкус. Вътрешното пространство и капацитет винаги е от значение, тъй като всяко семейство има различен брой обувки и е важно те да бъдат добре организирани и подредени. Имате възможност да изберете шкаф с вертикална или хоризонтална конструкция с класическите падащи вратички и двуредов механизъм. Въпрос на предпочитание е, какви функционалности ще присъстват в новата мебел.

В момента производителите поставят на всички изделия механизми за безшумно отваряне и затваряне, това прави използването им приятно и комфортно. Ако смятате да инвестирате в подобна мебел от Венус предлагат един определен модел. Шкаф за обувки Рени – Сонома тъмна:

шкаф
  • шкаф за обувки „Рени“ е оборудван с две вратички и рафтове;
  • могат да се поберат от 8 до 12 чифта модни аксесоари ;
  • за изработката на модела се използва ПДЧ 16 мм.

Многофункционално изделие, което ви предлага място на което да седнете и ви спестява от пространството в антрето.

Има ли начин да съберем два шкафа за обувки в коридора?

Да, това вече е напълно възможно, благодарение на дизайна на тези мебели. Ако сте решили да използвате два различни модела, ви съветваме те да бъдат подходящо съчетание в зависимост от удобствата, които предлагат. Това означава, че ако имате модел с място за сядане е добре другият да бъде стандартен с падащи вратички или вертикален. По този начин ще се получи хармоничен баланс в помещението и то няма да изглежда претрупано с еднотипни мебели. Специалистите препоръчват този артикул да се инсталира възможно най-близко до вратата, за да не се налага да цапате и да влизате навътре обути.