маса за хол

Наръчник за покупка на холна маса

Обзавеждане и Интериор

Хубаво е, когато можем да разчитаме на професионални съвети, когато се касае за покупка на мебел, която присъства във всеки дом. Днес ще ви разкрием някои интересни подробности около избора на холна маса, които със сигурност ще ви бъдат интересни. Много са детайлите, които са свързани с холните масички, тъй  като това са мебели присъстващи в дневната, хола, гостната стая и ролята им наистина е съществена от гледна точка на това да се предаде уникалност, неповторимост и практичност в интериора.

Три важни правила

За да изберете перфектните холни маси venus.bg съветва своите клиенти да обърнат специално внимание на три опорни точки:

маса
  • Не размера, а височината на масата. Обичайно се фокусираме върху габаритните размери дължина и широчина, но пък се неглижира височината на масичката, която е особено важна. Знаете ли, че височината на масата трябва да бъде поне десетина сантиметра под нивото на седалката на дивана или фотьойла? Това е тенденция, която напоследък се забелязва и при предлаганите доста по-ниски модели маси;
  • Формата определете съобразно вида, размера и вида на дивана. Не стои добре правоъгълна маса на ъглов диван, както и овална масичка до канапе;
  • Разстоянието между мебели също е повод за размисъл. Много домакинства оставят буквално 10-15 сантиметра между дивана и масата, а това не е правилно. Поне 40-5- сантиметра трябва да бъде отстоянието между елементите с цел да не се допуснат интериорни грешки и твърде голяма притрупаност.

Идейни и модерни решения ви очакват в онлайн магазин за холни маси venus.bg. Следвайте нашите три важни насоки и си изберете такава, която наистина да отговори на високите ви изискваниня за стил, съвършенство и уникалност. За прекрасен хол, изпълнен с хармония не пропускайте да се запознаете отблизо и с нестандартните бутикови маси, които ще изпълнят пространството с фантазия, дизайнерско присъствие и прекрасна визия.

И не пропускайте да се възползвате от насоките и съветите на
venus.bg , с които ще сведете до минимум потенциалните грешки при покупка на маса за хол.