мебели за хол

Как да открием модерна и функционална секция за телевизор?

Обзавеждане и Интериор

Ако искате дневната зона да бъде наистина удобна и практична, ще ви е необходима подходяща секция за телевизор. Тази мебел неизменно присъства във всички домове и се характеризира с това, че осигурява много удобства на семейството. Тук освен да поставите телевизора, съхранявате и много други лични вещи, дори и дрехи. Съществуват редица модели с вграден гардероб, етажерки, витрини и други модули, които ще ви предоставят необходимия комфорт. Разгледайте съвременните дизайни и поръчайте нова мебел от добрите специализирани сайтове.

Как да изберем подходящата секция за телевизор?

В момента тези мебели се отличават със своя оригинален и интересен дизайн. Тъй като се изработват на модулен принцип, могат да съдържат повече или по-малко елементи в зависимост от това какво търсите вие. За да изберете точния модел, е добре да се съобразите с вещите, които ще съхранявате в секцията. Бихте могли да я ползвате като декоративен елемент или като място за подредба на повече багаж и дрехи.

Изберете най-голямата свободна стена в помещението и определете как ще бъдат монтирани модулите на секцията. Имате шанс да ги разпределите по ваша преценка и така да направите пространството да изглежда по-раздвижено и оригинално. Съобразете цветовете на новата мебел с преобладаващите в помещението. Стилът на изработка трябва да кореспондира с останалите неща от обзавеждането на стаята. Днес ще ви представим един много удобен модел от колекцията на магазин Венус. Секция Клара – Дъб Амбер/Бял:

секция
  • секция „Клара“ подходяща за хол и дневна;
  • състои се от модулен шкаф с две врати и рафтове;
  • ТВ шкаф с четири чекмеджета и мястото за телевизор;
  • шкаф с витрина, с три рафта и обем за съхранение под нея с клопваща врата;
  • между крайните елементи на артикула е разположена етажерка със затворен обем;
  • изработена е от ламинирано ПДЧ с дебелина 16 мм;
  • доставя се опакована в разглобен вид с обков и монтажна схема.

Лесно ще инсталирате обзавеждането, ако следвате предоставената схема. Променете интериора на дома си и се насладете на актуалните мебели и тяхното удобство.

Какви екстри предлагат съвременните секции?

Освен, че получавате удобен шкаф за поставка на вашия телевизор, новата мебел ще ви осигури и още много други предимства. Може да вземете модел който разполага с оригинално LED осветление. Благодарение на него в тъмните часове стаята ще изглежда по уютно и красиво в различни цветове. Мебелите притежават и механизми за безшумно и плавно отваряне и затваряне на чекмеджетата и шкафовете. Така няма да се дразните от досадното скърцане и тракане.