диван

Открийте предимствата на кухненския диван

Обзавеждане и Интериор

Всички обичаме да седнем в хола комфортно настанени върху меката мебел. Това е време на релакс и спокойствие. Но какво ще кажете – ако притежавате разновидност на тази мебел поставена в трапезарията. Модерното домакинство ще оцени подобен артикул, защото – кой не обича да хапва сутрешната си закуска там? Кухненският ъгъл от мебели Венус, ще се превърне в любимо и предпочитано място. Разположен до трапезната маса създава уютна атмосфера не само за вас, но и за вашите гости.

Кое прави кухненския ъгъл Венус многофункционален

Апартаментите в големите градове стават все по минималистични. Поради тази причина дизайнерите се опитват да адаптират мебелировката така, че тя да отговаря на новите условия. Ето защо и кухненският ъгъл Венус събира в себе си няколко отделни артикула от които може да се възползвате във всеки един момент при нужда. Той изглежда като стандартния холов диван с тази разлика, че е по-малък, по-висок и не чак толкова мек. Идеята е той да замени трапезните столове, като предостави на ползващите го повече удобство. Под седалищната част се крие просторна ракла в която може да подреждате абсолютно всичко. И не на последно място съдържа в себе си инсталиран механизъм за разтягане с чиято помощ имате и още едно легло. Със сигурност сте изненадани – един единствен елемент, колко много функции притежава.

Кухненски ъгъл Тара от мебели Венус:

"venus.bg'
  • Комфортен, удобен и се  разтяга при нужда;
  • Със свежата си комбинация от цветове ще внесе стил във Вашия дом – червено и черно;
  • Диванът е универсален и подходящ за монтиране ляв/десен ъгъл;
  • Ако тази цветова комбинация на кухненския ъгъл Венус не ви допада, имате възможност да изберете друга от каталога.

Обстановката ще се промени неимоверно, когато купите разновидност на ъгловия кухненски диван Венус. Направете онлайн поръчка, защото там промоциите са реални и се правят изключително често. Възползвайте се от шанса да направите изгодна сделка и да се наслаждавате на перфектно изработена мебел.